Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ 1+1 ΚΑΝΕΙ 2, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Με τον πιο επίσημο πλέον τρόπο, επιβεβαιώθηκαν ξανά όλοι οι μεγάλοι Επιστήμονες, οι οποίοι φωνάζουν από την αρχή της επιδημίας, ότι οι θάνατοι από τον περιβόητο ιό, δεν διατρέχουν καμία ιδιαίτερη ανησυχία, αντιθέτως, κυμαίνονται σε φυσιολογικά πλαίσια.

Μας είχαν τονίσει ότι αυτό θα το επιβεβαιώσουμε στο τέλος της χρονιάς που θα έχουν καταμετρηθεί όλοι οι θάνατοι.

-----------------------------

Να 'μαστε λοιπόν. Φτάσαμε σχεδόν στο τέλος.
Αυτές είναι οι επίσημες ανακοινώσεις των θανάτων των 35 πρώτων εβδομάδων, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ:

Συνολικά λοιπόν φέτος στην Ελλάδα, τις 35 πρώτες εβδομάδες, είχαμε 86.093 θανάτους από κάθε αιτία.

Πέρυσι, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, είχαμε .....86.322 θανάτους από κάθε αιτία.

Δηλαδή πέρυσι, είχαμε 229 θανάτους περισσότερους από φέτος!!

(Βάσει αυτών των αριθμών, μπορεί κανείς να υπολογίσει στο περίπου και τον συνολικό αριθμό θανάτων, μέχρι σήμερα).

Ο "φονικός" ιός λοιπόν και η "καταστρεπτική Πανδημία", δεν έκαναν τελικά και τόσο αισθητή την παρουσία τους.

Πιο αναλυτικά:

2020 ------> 86.093
2019 ------> 86.322
2018 ------> 80.930
2017 ------> 86.398
2016 ------> 79.738
2015 ------> 83.779

Αυτό επίσης που πρέπει να παρατηρήσουμε, είναι οι μεγάλες διαφορές ανάμεσα στους αριθμούς των συνολικών θανάτων κάθε χρονιάς. Για παράδειγμα, το 2016 με το 2019, έχουν διαφορά 7.000 θανάτους. Καθόλου μικρή διαφορά, αν σκεφτεί κανείς ότι εν καιρώ "φονικής Πανδημίας", απεβίωσαν 1000 άνθρωποι (έως τώρα). Και καθόλου μεγάλη διαφορά αν λάβει κανείς υπόψιν τις φυσιολογικές διακυμάνσεις που έχουμε κάθε χρόνο στους θανάτους.

Με απλά λόγια, δεν υπάρχει ΑΚΟΜΑ καμία αισθητή διαφορά μεταξύ των θανάτων των τελευταίων ετών στη χώρα μας (και παγκοσμίως φυσικά). Παρά μόνο φυσιολογικότατες διακυμάνσεις στα πλαίσια των ορίων που δεν διατρέχεται καμία ανησυχία.

Υ.Γ.:
Τονίζω τη λέξη "ακόμα", διότι οι επιπτώσεις του εγκλεισμού, της απομόνωσης των ανθρώπων, της υπερπροστασίας από τον ιό (φορώντας συνεχώς μάσκες, χρησιμοποιώντας συνεχώς αντισηπτικά κλπ.), σύμφωνα με γνώμες και στοιχεία μεγάλων επιστημόνων, είναι περισσότερο καταστρεπτικές απ' ότι ωφέλιμες.
Όταν ο άνθρωπος δεν εκτίθεται καθόλου σε μικροοργανισμούς, ή υπερπροστατεύεται από αυτούς, μειώνεται η βακτηριακή του πανίδα και αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό του σύστημα. Με αποτέλεσμα, να καθιστά τον οργανισμό του σαφώς πιο ευάλωτο και πιο επιρρεπή στους ιούς και τις μολύνσεις. Θα το δείτε αυτό (εύχομαι όχι) στις επόμενες μεταλλάξεις του ιού. Χώρια τις ψυχολογικές, οικονομικές κλπ. επιπτώσεις που θα έχουμε. Γι' αυτό λέω "ακόμα". Διότι δυστυχώς είναι βέβαιο, πως αν συνεχίσουμε έτσι, θα θρηνήσουμε τεράστιο αριθμό θανόντων στην πορεία.