Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Το παρανοϊκό τους σχέδιο από εδώ και πέρα, μέχρι το Great Reset ( Μεγάλη Επανεκκινηση που λεει και ο Μητζοτάκης)

Mία πρόχειρη μετάφραση του σχεδίου τους όπως το έχουν χαρτογραφήσει – road map (προέρχεται από διαρροή εγγράφου από το Πρωθυπουργικό γραφείο του Καναδά, χωρίς όμως να υπάρχει επιβεβαίωση). σ.σ. Προσοχή μιλάει για Καναδά αλλά αναφέρει στο τέλος ότι παρόμοια σχέδια θα υπάρξουν σε όλες τις χώρες:

- Φάση περιορισμών δεύτερης καραντίνας σε κυλιόμενη βάση, ξεκινώντας από μεγάλες πόλεις αρχικά και επεκτεινόμενη και προς τις περιφέρειες. Αναμενόμενη έως τον Νοέμβριο 2020
- Βιασύνη για την απόκτηση (ή την δημιουργία) κέντρων ....

απομόνωσης σε όλη την επικράτεια. Αναμενόμενο τον Δεκέμβριο 2020
- Ολοκληρωτική και πλήρης καραντίνα (πιο αυστηρή από την πρώτη και δεύτερη κυλιόμενη φάση περιορισμών). Αναμενόμενη τέλη Δεκεμβρίου 2020 – αρχές Ιανουαρίου 2021.
- Αναμόρφωση και διεύρυνση του προγράμματος ανεργίας για να μεταβεί στο πρόγραμμα του παγκόσμιου βασικού εισοδήματος. Αναμενόμενο έως την Q1 (σ.σ. 1ο τρίμηνο) 2021
- Προβλεπόμενη μετάλλαξη του COVID-19 και/ή μόλυνση (ταυτόχρονα ή και χωριστά) με τον δεύτερο ιό (αναφερόμενο ως COVID-21) οδηγώντας στο τρίτο κύμα με μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας και μεγαλύτερο ποσοστό μόλυνσης. Αναμενόμενο τον Φεβρουάριο 2021.
- Καθημερινές περιπτώσεις νοσηλείας σε νοσοκομεία του COVID-21 και οι θάνατοι σχετιζόμενοι με COVID-19 και COVID-21 θα υπερβούν την ικανότητα των ιατρικών μονάδων περίθαλψης. Αναμενόμενο την Q1-Q2 (σ.σ. 2ο τρίμηνο) 2021.
- Αυξημένοι περιορισμοί καραντίνας (αναφερόμενο σαν Τρίτη Καραντίνα) θα εφαρμοστούν. Πλήρεις απαγορεύσεις ταξιδιών θα επιβληθούν  (συμπεριλαμβανομένων και μέσα σε περιφέρειες ή νομούς και μέσα στις πόλεις). Αναμενόμενο την Q2 2021.
- Μετάβαση των ιδιωτών στο πρόγραμμα Παγκόσμιου Βασικού Εισοδήματος. Αναμενόμενο στο μέσο Q2 2021.
- Η σχεδιαζόμενη αλυσίδα τροφοδότησης καταρρέει, ελλείψεις αποθεμάτων, μεγάλη οικονομική αστάθεια. Αναμενόμενο αργά Q2 2021.
- Ανάπτυξη στρατιωτικού προσωπικού σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές (μεγάλες πόλεις) όπως και σε μεγάλες εθνικές οδούς και δρόμους για την μονιμοποίηση ελέγχων. Περιορισμός ταξιδιών και μετακινήσεων. Παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης στην περιοχή. Αναμενόμενο έως Q3 2021.  


... και συνεχίζεται ...

Παρακάτω το κείμενο αναφέρει ότι προκειμένου να αντισταθμιστεί η οικονομική καταστροφή σε διεθνή κλίμακα η Κυβέρνηση θα προσφέρει στους Καναδού μία πλήρη απαλλαγή των χρεών – δανείων … Αυτό θα λειτουργήσει ως ακολούθως: Η Κυβέρνηση θα προσφέρει να διαγραφούν όλα τα χρέη (δάνεια κλπ) για τα οποία θα προσφερθεί χρηματοδότηση στην Κυβέρνηση του Καναδά από το Δ.Ν.Τ. υπό ένα πρόγραμμα που θα γίνει γνωστό ως Παγκόσμιο Πρόγραμμα Επανεκκίνησης Χρεών. Σε ανταλλαγή για αυτή την πλήρη διαγραφή χρεών ο ιδιώτης (πολίτης) θα παραδώσει την ιδιοκτησία του, που έχει σε οποιαδήποτε μορφή περιουσίας (ακινήτων, χρημάτων κλπ). Ο ιδιώτης θα πρέπει επίσης να αποδεχτεί το πρόγραμμα εμβολιασμού για τους COVID-19 και COVID-21 το οποίο θα παρέχει στον ιδιώτη ελευθερία μετακινήσεων και κανονικότητας ακόμη και σε πλήρη καραντίνα (μέσω της ταυτότητας με φωτογραφία που αναφέρεται ως Κάρτα Υγείας του Καναδά … σ.σ. Εδώ εμείς στην Ελλάδα θα έχουμε την νέα ταυτότητα επειδή θα συμπεριλάβει και τον ΑΜΚΑ).

Για να μην πολυλογώ .... όλη η περιουσία μας θα ψηφιοποιηθεί (ακόμα και τα ακίνητα) και θα μετριώνται σε μονάδες όλα ... ακόμη και η ακίνητη περιουσία μας.

 

πηγή 

https://thecanadianreport.ca/is-this-leaked-memo-really-trudeaus-covid-plan-for-2021-you-decide/

μετάφραση από https://topothoumeno.blogspot.com/2020/10/blog-post_876.html?m=1