Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ΙΤΑΛΙΑ: ΣΟΚ: «Όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο να μην μπορούν να πάνε στα εστιατόρια, στα εμπορικά κέντρα ή στον κινηματογράφο»!

Δεν κρύβονται πλέον οι υπηρέτες του Great Reset (Μεγάλη Επανεκκίνηση) ! Τα λένε απο μόνοι τους. Τελος στις θεωρίες! Αυτή ειναι η πραγματική συνομωσια! Εμβολιασμός με το ζόρι ή κοινωνικός αποκλεισμός!

 Όλο και πιο κοντά η δυστοπία του George Orwerll του 1984.

 Για τον Ιταλό γερουσιαστή του κεντροαριστερού κόμματος “Italia Viva”, (ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 από τον πρώην πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι και πρώην γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος) Davide Faraone, όσοι αρνούνται να υποβληθούν σε εμβολιασμό κατά του κοροναϊού δεν θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στις δημόσιες συγκοινωνίες, σε κλαμπ όπως μπαρ και εστιατόρια, κινηματογράφους, γήπεδα ή εμπορικά κέντρα. Στην πράξη, θα τους περιμένει ο κοινωνικός τους θάνατος.

Ο Faraone, ο οποίος διετέλεσε υφυπουργός Παιδείας και Έρευνας, πρότεινε το Σάββατο, γράφοντάς στο Facebook, την εισαγωγή ενός «διαβατηρίου υγείας» ενσωματωμένου στο αντι-Covid εμβόλιο , που θα....

εκτίθεται για πρόσβαση σε δημόσιους χώρους . Όσοι δεν υποβληθούν στον εμβολιασμό δεν θα είναι σε θέση να επιδείξουν αυτήν την άδεια και, ως εκ τούτου, θα αποκλειστούν από βασικές υπηρεσίες - μεταφορές, υγεία, σχολείο - ή δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση σε δημόσια ιδρύματα. ή δεν θα τους επιτρέπεται πλέον να ταξιδεύουν με λεωφορεία, τρένα και αεροπλάνα.

Στην πραγματικότητα, ο Faraone δεν έκανε τίποτα παρά να επαναφέρει την πρόταση του Ειδικού Επιτρόπου για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στην Ιταλία Domenico Arcuri για καθιέρωση μιας ψηφιακής πλατφόρμας ώστε να μπορέσει να γίνει η καταγραφή των εμβολιασμένων. Ο Επίτροπος εξέφρασε ως πιθανή την έκδοση ‘βιβλιαρίου για εμβολιασμενους τονίζοντας "σχεδιάζουμε μια πλατφόρμα πληροφορικής που θα μας επιτρέψει να γνωρίζουμε τα ονόματα των ατόμων που έκαναν το εμβόλιο και πού το έκαναν". Ακόμα κι αν, όπως διαβεβαιώνει, "προς το παρόν δεν υπάρχει υποχρέωση εμβολιασμού".

 

μετάφραση Κόκκινος Ουρανός https://redskywarning.blogspot.com/2020/11/blog-post_23.html

πηγή https://www.ilprimatonazionale.it/cronaca/vaccino-bar-cinema-proposta-1984-senatore-faraone-174854/