Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

“ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ (ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ) ΤΙΠΟΤΑ” … προφητεῖες τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ


Δείτε το video! 

Θα ήταν καλό να παρακολουθήσετε το παραπάνω βίντεο για όσους ξέρουν αγγλικά. Όμως θα

επιχειρήσω μία πρόχειρη μετάφραση - περίληψη, για όσους δεν ξέρουν αγγλικά.
Το βίντεο ξεκινάει με την φράση ότι «Οι παγκοσμιοποιητές σας ενημερώνουν πάντα τι πρόκειται να κάνουν εκ των προτέρων απλώς πρέπει να ξέρετε πώς να διαβάσετε μεταξύ των γραμμών. Θέλουν να στρέψουν τον κόσμο σε μια ....

συγκεκριμένη κατεύθυνση..» … «…δημιουργούν ένα πρόβλημα για να δημιουργήσουν μια αντίδραση στη συνέχεια και μετά προσφέρουν μία λύση που αλλάζει ριζικά τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι …»
Η επόμενη κρίση λοιπόν θα είναι μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ (CYBER ATTACK) !!!
Εδώ αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ ο οποίος έχει γράψει και το βιβλίο για το Great Reset (από το 2018 κυκλοφορεί) και είναι γερμαναράς (Κλάους Σγουάμπ), αναφέρει ότι έχουμε υποτιμήσει μια Παγκόσμια μεγάλη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ (CYBER ATTACK) ... «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ» ... αναφέρει κυριολεκτικά. … Με την οποία θα «πληγούν» απόλυτα οι υπηρεσίες μεταφοράς και μετακίνησης, οι υπηρεσίες του ηλεκτρικού ρεύματος, των νοσοκομειακών υπηρεσιών και της κοινωνίας στο σύνολό της. Και έτσι η κρίση του Κοροοϊού θα θεωρηθεί ΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ!!! Σε σύγκριση ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ!!! Και θα χρησιμοποιηθεί η κρίση του κορονοϊού σαν μία ΧΡΟΝΙΚΗ συγκυριακή ΕΥΚΑΙΡΙΑ που θα αντικατοπτρίσει το πρόβλημα που θα πρέπει να δούμε ως προς τα μαθήματα της ασφάλειας του κυβερνοχώρου. Και την ονομάζει CYBER-PANDEMIC (ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ).
Το αποτέλεσμα είναι να καταρρεύσουν όλες οι δομές που ξέρουμε, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΡΙΣΗΜΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ κλπ. (σ.σ. Εννοείτε ότι επικοινωνία με κινητά και σταθερά ξεχάστε την). Και βέβαια αυτή η αναταραχή θα ήταν η τέλεια δικαιολογία για την επιβολή στρατιωτικού νόμου.
Μετά από κάτι τέτοιο να περιμένετε μία πολύ αυστηρή ρύθμιση της λειτουργίας όλων των επικοινωνιών με στέρηση περισσότερων ελευθέριών και απόλυτο έλεγχο του διαδικτύου. Περισσότερη κυβερνητική επιτήρηση, περισσότερη παρακολούθηση, και απώλεια του απορρήτου με ταυτόχρονη φίμωση της ελευθερίας του λόγου …  (δυστυχώς το ΗΓΓΙΚΕΝ δεν θα λειτουργεί για πάντα απ’ ότι φαίνεται, αν και δεν θέλω να στεναχωρήσω τον Καυσομπλογκίτη).
Φυσικά αυτό θα βοηθήσει και στην κατάρρευση των χρημάτων όπως τα ξέρουμε, ώστε να προωθήσουν τα ψηφιακά νομίσματα και να μας οδηγήσουν στην αχρήματη κοινωνία.
Ο λόγος είναι να δημιουργηθεί ένα χάος παγκόσμιο ώστε μετά να φέρουν αυτοί την λύση που θέλουν. Η επόμενη κρίση λοιπόν θα είναι μια Παγκόσμια Ηλεκτρονική Επίθεση στον Κυβερνοχώρο…ή όπως την ονόμασαν μία CYBER-PANDEMIC (ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ). Συνδέστε το με την .... 4η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και τo GREAT RESET ....

μετάφραση

https://topothoumeno.blogspot.com/2020/11/papi.html