Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020

Η ντροπή της Ελλάδας! Η Γιάννα προσκαλεσε τον Ερντογάν για το 1821


 Επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι με τρικλοποδιά στο ΥΠΕΞ
Έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες που γράφτηκε -χωρίς διάψευση- η εξωφρενική πληροφορία και οι αρμόδιοι κάνουν ακόμα -κατά το κοινώς λεγόμενο- «τουμπεκί»! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία ορίστηκε επικεφαλής της επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων της ....Εθνικής Ανεξαρτησίας, είχε την έμπνευση εκτός άλλων διεθνών προσωπικοτήτων να προσκαλέσει στην εθνική γιορτή και τον επηρμένο δικτάτορα Ερντογάν!
Κατά πληροφορίες («Καθημερινή»), θέλησε να δώσει διεθνή ειρηνευτικό χαρακτήρα στην αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία της. Μας έσωσε όμως από τη γελοιότητα η άρνηση του επίδοξου χαλίφη, ο οποίος αναγνώρισε στην πρόσκληση την υπερβολή την οποία αρνήθηκε να δει η διοργανώτρια. Μια σοβαρή κυβέρνηση θα την είχε ήδη στείλει σπίτι της να μαδάει μαραμένες μαργαρίτες. Αλλά εδώ είναι Ελλάδα.
Για την ακρίβεια των γεγονότων: Στις 25 Μαρτίου 2021, στην κορυφαία εκδήλωση της γιορτής για τα 200 χρόνια την Επανάστασης του 1821, σε μια έμπνευση πρωτοφανούς ραγιαδισμού και ανάλογης αισθητικής, θα συμμετάσχουν οι αρχηγοί των κρατών που πολέμησαν στο Ναβαρίνο και, σύμφωνα με την κυρία Γιάννα και τον Κυρ. Μητσοτάκη, εξασφάλισαν -αυτοί και όχι οι επαναστατημένοι Ελληνες- την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Δηλαδή της Ρωσίας, της Αγγλίας και της Γαλλίας (ελλείψει πατριωτών, η κυρία Γιάννα είπε να καλέσει τον Ερντογάν).
Λεπτομέρεια συνιστά η αδιάψευστη αποκάλυψη ότι τα πλωτά γεωτρύπανα της Τουρκίας, ο «Πορθητής» και το «Γιαβούζ», είναι δύο από τα 16 μεγαλύτερα στον κόσμο γεωτρύπανα. Παλαιότερα ονομάζονταν «Deep Sea Metro I» και «Deep Sea Metro II», ενώ κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία της Golden Close Maritime Corp. για λογαριασμό του ζεύγους Αγγελοπούλου, το οποίο τα πούλησε στον Ερντογάν.
Πώς το σχολίασε η Ελληνική Λύση; «Την ώρα που ο απόγονος των σφαγέων Ερντογάν αναβιώνει τη φρίκη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η κυρία Αγγελοπούλου υποκαθιστά το ΥΠΕΞ σε μια ανεπίτρεπτη κίνηση».