Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Κόλαφος ο καθηγητής J.F.Toussaint Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris-Descartes:“υπήρξαν χθες 136 νεκροί από Covid σε όλη την Ευρώπη που απαριθμεί 500εκ κατοίκους.- ”4500 fake θετικά τεστ ημερησίως.”


Κόλαφος του καθηγητή J.F.Toussaint καθηγητή Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris-Descarteseκι Διευθυντή του Ινστιτούτου Βιο-ιατρικής Έρευνας κι Επιδημιολογίας των sport (IRMES) κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του RFI:“υπήρξαν χθες 136 νεκροί από Covid σε ολόκληρη την Ευρώπη που απαριθμεί 500.000.000 κατοίκους. Διανύουμε μια ήπια φάση της πανδημίας στην Ευρώπη.”«To ποσοστό της θνησιμότητας, ο

αριθμός των νοσηλευόμενων κι ο αριθμός των ασθενών στην εντατική δεν σταματά να μειώνεται.Eίχαμε 4 νεκρούς χθες στη Γαλλία 6 το Σάββατο. Το Σαββατοκύριακο ήταν το πιο αδύναμο ποσοστό που είχαμε από την αρχή της κρίσης εδώ και πολλού μήνες».

Ο Jean-François Toussaint πρόσθεσε δεν υπάρχει επιστημονικό επιχείρημα που να υπαγορεύει το να φοράς τη μάσκα στο εξωτερικό.«Στο τέλος της φάσης της επιδημίας ο ΠΟΥ δεν βρίσκει κανένα επιχείρημα επιστημονικό για να δικαιολογήσει το να φοράει κανείς τη μάσκα στο εξωτερικό.»“Με μια ευπάθεια των τεστ που δύνανται να ενέχουν 1 – 3% fake θετικά , αν κάνουμε 1 εκατομμύριο tests εβδομαδιαίως,τo 3% αντιστοιχεί σε 4500 fake θετικά ημερησίως. Εντοπίσαμε 5.500 άτομα χθες …”

RFI 31/8/20

μετάφραση
dimpenews.com