Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ματίνα Παγώνη: Καραντίνα 15 ημερών στην Αττική και επιστροφή των SMS

Να ανοιξει η κ. Παγώνη τους τραπεζικούς της λογαριασμους τους προσωπικους και όλης της οικογένειας της να δουμε πόσα λεφτά είχε πριν τον κορονοϊό και πόσα σήμερα...


Όλο και πιο πιθανό είναι όπως φαίνεται το ενδεχόμενο για νέα καραντίνα στην Αττική, με την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών της Αττικής Ματίνα Παγώνη να δηλώνει πως αυτό είναι κάτι αναμενόμενο με..

βάση την πορεία του κορονοϊού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Παγώνη τόνισε πως είναι λογικό να έχουμε 15 μέρες καραντίνα στην Αττική, ενώ υποστήριξε πως πρέπει να επιστρέψει και το σύστημα με την αποστολή SMS προκειμένου να βγει κάποιος από το σπίτι του.

Ανέφερε ότι αυτό θα κριθεί τις επόμενες 7 ημέρες από τον αριθμό των κρουσμάτων, των διασωληνωμένων αλλά και συνολικά των ασθενών που νοσηλεύονται.

Σημείωσε επίσης πως τρία μεγάλα νοσοκομεία, το Λαϊκό το Γεννηματά και το Ιππκράτειο είναι έτοιμα να μπουν στη “μάχη” της καταπολέμησης του κορονοϊού.

Υποστήριξε πως πολλοί που γύρισαν από τις διακοπές τους δεν τήρησαν τα μέτρα, όπως και το ότι το άνοιγμα των σχολείων δεν εξελίχτηκε καλά.

18/9/2020