Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Αμερικανός «Τσιόδρας»: Ναι στις διαδηλώσεις, όχι οι πιστοί στις εκκλησίες. Τον διέσυρε αλύπητα, Αμερικανός Βουλευτής!


Απολαύστε άφοβα το διασυρμό του Αμερικανού «Τσιόδρα», κυρίου FauciΤην Παρασκευή, ο Ρεπουμπλικανός Βουλευτής, Jim Jordan, ρώτησε τον Δρ. Fauci, γιατί η κυβέρνηση επιτρέπει στους ανθρώπους να διαδηλώνουν κατά δεκάδες χιλιάδες, αλλά τους απαγορεύει να πηγαίνουν στην Εκκλησία.

Ο Βουλευτής, στρίμωξε τον Fauci για να απαντήσει κατά πόσο συμφωνεί ή όχι με τις μαζικές διαμαρτυρίες και ο Fauci, προσπάθησε να ξεφύγει από το θέμα. Με..... λίγα λόγια, ο Fauci προσπάθησε να μιλήσει γενικά, ξεγλιστρώντας σαν νυφίτσα, προκειμένου να αποφύγει την ερώτηση.

Ωστόσο, ο Jordan, δεν τον άφησε σε ησυχία. Όσο ο Fauci, απέφευγε να απαντήσει, τον ξεφτίλιζε, λέγοντάς του, ότι, αφού ως ειδικός, κάνει συστάσεις και δίνει συμβουλές για όλα, όπως για τους αγώνες μπέιζμπολ, γατί δεν απαντάει, στο εάν θα πρέπει η κυβέρνηση Τραμπ να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις της Αντίφα και του κινήματος BLM, που έχουν ως αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, καταστροφές εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων και τραυματισμούς δεκάδων αστυνομικών και πολιτών.

Για να το εμπεδώσουμε όλοι: Δείτε πόσο πολιτικοποιημένη είναι η απάτη του κορωνοϊού, όταν ο κατεξοχήν «ειδικός», δε βλέπει πρόβλημα στην μετάδοση του ιού κατά τις διαδηλώσεις της Αριστεράς, αλλά βλέπει να υπάρχει πρόβλημα με τους πιστούς που πηγαίνουν στις Εκκλησίες.

Κοιτάξτε, για την υπόθεση του κορωνοϊού, πολλοί θα πάνε φυλακή στην Ελλάδα και πολλοί στο ειδικό δικαστήριο. Πολλοί ειδικοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι…

Θα έρθει η ώρα τους, δε θα γλιτώσουν από αυτό!