Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

«Κλαίνε» τα social media από τον κυβερνητικό τραγέλαφο της προδοσίας & τις δηλώσεις για Έβρο: ο Δένδιας έπαθε «Πρόεδρο του Εδεσσαϊκού»

Την προδοσία δεν την ξεχνάμε
Ο κυβερνητικός τραγέλαφος που ακολούθησε την κατάληψη του εθνικού εδάφους στον Έβρο με τις αλλεπάλληλες αλληλοαναιρούμενες δηλώσεις Δένδια και λοιπών έδωσε έμπνευση στο Twitter και στο Instagram.
Μια χαρακτηριστική ανάρτηση δείχνει τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού σε εκείνη την μνημειώδη δήλωση ελαφρά διασκευασμένη για την περίπτωση.

«Η Τουρκία ζήτησε να μάθει, να ενημερωθεί, για τις συντεταγμένες της κατασκευής του Φράκτη αυτού. Στο αίτημα αυτό η Ελλάς απάντησε στην τουρκική πλευρά αρνητικά, λέγοντας ότι ο Φράκτης κατασκευάζεται αποκλειστικά εντός του ελληνικού εδάφους και άρα δεν υφίσταται λόγος ενημέρωσης της τουρκικής πλευράς επί των στοιχείων τα οποία ζήτησαν. Σε συνέχεια κινητικότητας της τουρκικής πλευράς σε σημείο που είχαν γίνει προπαρασκευαστικές εργασίες από πλευράς μας, (σ.σ. δηλαδή εντός ελληνικού εδάφους!) επιδώσαμε νεότερη ρηματική διακοίνωση στον εδώ Τούρκο πρέσβη, ενώ τουρκική ανακοίνωση ισχυρίζεται την επομένη μέρα, ανακριβώς, ότι εμείς παραβιάσαμε τα χερσαία σύνορα της Τουρκίας».