Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Ο Σ.Τσιόδρας «διέψευσε» ΗΠΑ και Βρετανία στηρίζοντας... την κομμουνιστική Κίνα για κορωνοϊό!

σ.σ. : Να δείτε που η Κίνα θα αρνηθεί την έρευνα...

Νέα διάψευση των θέσεων των ΗΠΑ για το αν είναι βιολογικό όπλο ο νέος κορωνοϊός COVID-19, επιχείρησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σ.Τσιόδρας.

Χαρακτήρισε «Θεωρίες συνωμοσίας» της θέσεις του Λευκού Οίκου και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, συντασσόμενος με την άποψη του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος: «Τα επιστημονικά δεδομένα δεν υποστηρίζουν τη θεωρία συνωμοσίας ότι κατασκευάσθηκε σε εργαστήριο» είπε.

Προφανώς πρόκειται για δικά του επιστημονικά
δεδομένα και δεν μας τα εξηγεί. Ανάλογα με αυτά που είχε όταν υπηρετούσε στο ΚΕΕΛΠΝΟ το 2009, τότε που αγοράστηκαν 16.000.000 εμβόλια για τον Η1Ν1...

Και δεν λέμε ότι συντάσσεται με τις θέσεις του ΠΟΥ, γιατί ο ΠΟΥ αποδείχθηκε κινεζικό φερέφωνο, όπως κατήγγειλε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μ.Πομπέο!

Στις ΗΠΑ ήδη εκκρεμούν αγωγές κατά της Κίνας υποστηριζόμενες από την κυβέρνηση για αποζημιώσεις τρισεκατομμυρίων δολαρίων, που βασίζονται σε εκθέσεις των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι ΗΠΑ θεωρούν ότι ο κινεζικός Στρατός έκανε έρευνες στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (της περιφέρειας που ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού) για τον κορωνοϊό ως βιολογικό όπλο με επικεφαλής τον καθηγητή Σι Ζενγκλί.

Μάλιστα αναφέρεται ότι η απελπισία της στρατηγού Τσεν να αποφύγει τον ιό ήταν τέτοια που χορήγησε στην ίδια και σε έξι μέλη της ομάδας της πιθανό εμβόλιο που δεν είχε δοκιμαστεί ακόμα!

Υπάρχει ένα μόνο εργαστήριο μικροβιολογίας στην Κίνα που χειρίστηκε προηγμένους ιούς, όπως ο νέος κορωνοϊός – και αυτό είναι στη Γουχάν.

Στο ίδιο συμπέρασμα έχουν καταλήξει και οι βρετανικές και γαλλικές μυστικές υπηρεσίες.

Αλλά ο Σ.Τσιόδρας, που ακόμα δεν έχει καταλήξει πότε, πού και αν πρέπει να φοράμε μάσκες, μάλλον έχει τις δικές του πηγές ανώτερες από αυτές των ΗΠΑ...

https://www.protagon.gr/epikairotita/tsiodras-meleti-apodeiknyei-gia-prwti-fora-oti-o-ios-den-kataskevastike-se-ergastirio-44342049917