Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Η αλλόκοτη ανακοίνωση του ΠΟΥ και ο «ύμνος» στην παγκόσμια διακυβέρνηση με… Lady Gaga!

Ως «ύμνος» στην παγκόσμια διακυβέρνηση μπορεί να χαρακτηριστεί η σελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ο όποιος σχεδιάζει για το Σάββατο 18 Απριλίου μια ειδική διαδικτυακή εκδήλωση για την υποστήριξη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού  οι οποίοι δίνουν μάχη για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ως εκδήλωση δεν μπορεί κάποιος να προσάψει κάτι στον ΠΟΥ: Είναι ένα «ευχαριστώ» στο αγώνα που δίνει το ιατρικό προσωπικό σε ....
όλες τις χώρες του κόσμου στη μάχη κατά του COVID-19.

Αυτό όμως που προκαλεί ανάμικτες εντυπώσεις είναι πρώτα η φρασεολογία που χρησιμοποιεί ο ΠΟΥ και κατά δεύτερον η φωτογραφία της, ας πούμε, «εκκεντρικής» Lady Gaga με το παράξενο σημάδι στο μέτωπο και τα δάκτυλα που θυμίζουν κάτι έξω από τη Γη.

Έτσι ο ΠΟΥ αναφέρει τα εξής εκπληκτικά:

«Ο ΠΟΥ και ο “παγκόσμιος πολίτης” ανακοινώνουν: Ένας κόσμος. Μαζί στο σπίτι μια παγκόσμια εκδήλωση στον αέρα για να υποστηρίξουμε το ιατρικό προσωπικό και τη μάχη κατά της πανδημίας του COVID-19».

Και μόνο με την επιλογή των λέξεων  «παγκόσμιος πολίτης» και «ένας κόσμος» δεν χρειάζεται κάποια άλλη ιδιαίτερη ερμηνεία για τους σκοπούς του ΠΟΥ, τους οποίους με αφορμή τον κορωνοϊό προπαγανδίζει πλέον δημόσια.

Παγκόσμιο σύστημα και διακυβέρνηση.Ο «Παγκόσμιος Πολίτης» είναι μια οργάνωση η οποία όπως λέει θέλει να εξαλείψει τη φτώχεια από τον πλανήτη μέχρι το 2030.

«Ο Παγκόσμιος Πολίτης είναι ένα κίνημα από πολίτες οι οποίοι ενώνουν τις φωνές τους για να σταματήσουν την φτώχεια στον πλανήτη μέχρι το 2030», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της.

Πιο παλιά ανάλογα μηνύματα επιχειρούσαν να τα περάσουν κρυφίως και υποσυνείδητα. Τώρα πια το κάνουν ανοικτά.

Ίσως αυτός ήταν ο ουσιαστικός λόγος που ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκοψε τη χρηματοδότηση στον ΠΟΥ.

Ένας πρόεδρος ο οποίος έχει ταχθεί κατά της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης η οποία μπορεί να εξελιχθεί πολύ εύκολα σε μια παγκόσμια δικτατορία.

Για την ιστορία στην εκδήλωση του ΠΟΥ θα μετάσχουν διάσημοι Αμερικανοί παρουσιαστές (και φανατικοί εχθροί του Τραμπ) με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον Jimmy Kimmel και φυσικά «λαμπερά» ονόματα της showbiz όπως η Lady Gaga.

Εδώ η σελίδα του ΠΟΥ
https://www.who.int/news-room/detail/06-04-2020-who-and-global-citizen-announce-one-world-together-at-home-global-special-to-support-healthcare-workers-in-the-fight-against-the-covid-19-pandemic

πηγή
 https://www.pronews.gr/kosmos/869228_i-allokoti-anakoinosi-toy-poy-kai-o-ymnos-stin-pagkosmia-diakyvernisi-me-lady-gaga