Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Βίντεο - Δ. Καζάκης: Η Δικτατορία των Ειδικών

Επιτέλους καθαρά λόγια κ.Καζάκη. Είναι τόσο τραγικό αυτό που συμβαίνει που κανείς δεν μπορεί να σιωπά. Στην Ελλάδα ειδικά ο αυταρχισμός και η προπαγάνδα είναι απόλυτος.

Τα στοιχεία και οι έρευνες δείχνουν πλέον ολοφάνερα πως ένας μέτρια επικίνδυνος ιός εργαλειοποιείται σε τρομακτικό βαθμό.


Αρκεί κάποιος να θέλει να ψάξει στο διαδύκτιο και να μην πιστεύει τα συστημικά ΜΜΕ που έχουνε αυτοκαταργηθεί μιας και δεν επιτετρέπουν καμμία διαφορετική γνώμη και βεβαίως δεν κάνουν καμία έρευνα παρά μόνο αποτελούν όλοι τους φερέφωνα της εξουσίας.

Υ.Γ. Γνωμη μας ειναι πως πρεπει να αποφεύγετε να αναφερετε τον ΠΟΥ ως παράδειγμα διοτι υπάρχουν πλέον πολλα στοιχεία πως φέρει μεγαλη ευθυνη για αυτο που ζουμε και ειναι γνωστο πως ελεγχετε απο τον Bill Gates και αλλα πανισχυρα συμφεροντα με συγκεκριμμενη ατζεντα πχ.παγκοσμιος εμβολιασμος.Αν παρακολουθησετε δε τις συνεντευξεις ανωτερων στελεχων θα διακρινετε πως οι αποψεις τους για την διαχειρηση της ψευτοπανδημιας μπορουν να χαρακτηριστουν τουλαχιστον ως μισανθρωπες.