Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Εκεί κατάντησε η παιδεία..Απέβαλλαν μαθητή από το ΕΠΑΛ Κατερίνης επειδή είναι Πατριώτης!!!Ο αξιότιμος κύριος διευθυντής Κύριλλοs Τσερμπάκ δεν είναι Έλληνας και δεν συμφωνεί με την Ελληνική διαπαιδαγώγηση.

Σύμφωνα με την αριστερά, στην χώρα μας έχουμε μια σκληρή δεξιά κυβέρνηση, με ακροδεξιά στελέχη και με σκληρά δεξιά κόμματα στην αντιπολίτευση. Ο εθνισμός κατά την αριστερά, βρίθει εντός της Ελληνικής κοινωνίας.

Στην πραγματικότητα βέβαια δεν ισχύει.....τίποτα από τα παραπάνω, ενδεικτικό αυτού είναι.....
το περιστατικό της αποβολής ενός νεαρού μαθητή, του πρόεδρου του 15μελους μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, Γιώργο Δεμερτζή, οποίος άκουσον άκουσον, διανοήθηκε να ζητήσει να γίνεται η έπαρση της ελληνικής σημαίας και να ακούγεται στο προαύλιο ο Εθνικός Ύμνος της Πατρίδος, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.Το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί, ο νεαρός με απόλυτο και σταλινικό τρόπο από τον διευθυντή του σχολείου Κύριλλο Τσερμπάκ, γιατί λέει ο μαθητής ήτο… ανάγωγος. Οι διώξεις των πατριωτών όπως φαίνεται, εκτός του ότι δεν περιορίζονται στην Χρυσή Αυγή, γίνονται και με τις ευλογίες της κυβέρνησης η οποία δεν αντιδρά ούτε όταν παίζουν Σοβιετικοί ύμνοι σε παρελάσεις, όπως έγινε στο Χαλάνδρι και πολλά πολλά άλλα.

Ο νεαρός μαθητής αφού δέχτηκε της διεθνιστική άρνηση του Διευθυντή, προχώρησε στο να ζητήσει από τους 530 συνολικά μαθητές που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο - είναι το μεγαλύτερο της Κατερίνης, να υπογράψουν εάν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος και να υψώνεται η σημαία.Το τελικό αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της ιδέας-αιτήματος του Γιώργου Δεμερτζή, αφού οι 500 μαθητές υπέγραψαν «ΝΑΙ», ενώ οι υπόλοιποι 30 «ΟΧΙ».

Ο Γιώργος Δεμερτζής περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στην ξεχωριστή αυτή ιστορία απόρροια της αγάπης του για τη σημαία και τον Εθνικό Ύμνο, είπε:


«Ζήτησα από τους μαθητές του σχολείου μου, να υπογράψουν αν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός μας ύμνος και να γίνεται η έπαρση της σημαίας. Υπέγραψαν οι 530 μαθητές υπέρ και οι 30 κατά, οι οποίοι είναι Έλληνες, αλλά και παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων.

Ο αξιότιμος κύριος διευθυντής όμως έφερε αντίρρηση σε όλο αυτό, λογικά διότι δεν είναι Έλληνας και δεν συμφωνεί με την Ελληνική διαπαιδαγώγηση. Επίσης όποιος λέει την αλήθεια απέναντι του διαστρεβλώνει τα λόγια του και του δίνει μια καλή αποβολή.

Εμένα μου έδωσε 3 ημέρες αποβολή συκοφαντώντας με ότι είμαι φασίστας, αναρχικός, ακραίος, κακός, απειλή για τη δημοκρατία και για το σχολείο!
Μαζί του είναι κι άλλοι εκπαιδευτικοί και μου κάνουν πόλεμο ώστε να με διώξουν από το σχολείο τόσο εμένα αλλά και όποιον δεν υποστηρίζει τις δικές τους ιδέες και συμφέροντα». Μετά από όλα αυτά ο Γιώργος έκανε συμβολική κατάληψη στο σχολείο χωρίς να προκαλέσει φασαρίες και φθορές, με μοναδικό σκοπό να υψώσει την Ελληνική σημαία, όπως βλέπετε στη φωτογραφία όπου εικονίζονται τα παιδιά του 15μελους συμβουλίου του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης.
elkosmos.gr