Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Σοκ στην Ιεράπετρα: Πακιστανός "άνοιξε" με μπαλτά το κεφάλι 50χρονου μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του!

Tον τρόμο σκόρπισε το βράδυ του Σαββάτου ένας Πακιστανός στην Ιεράπετρα, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισεσοβαρά με μπαλτά έναν 50χρονο, ενώ φέρεται να εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία ενός συμπατριώτη του, η οποία αποκαλύφθηκε λίγη ώρα αργότερα. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως η ....
μανία του Πακιστανού ξεκίνησε με την απόπειρα βιασμού μίας νεαρής Ελληνίδας. Ευτυχώς η ίδια κατάφερε να του ξεφύγει.

Ο δράστης επιτέθηκε, χωρίς κάποια εμφανή αφορμή, σε έναν 50χρονο αγρότη, μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του, την ώρα που έτρωγε σε ταβέρνα.

Ο Πακιστανός του κατάφερε τρία χτυπήματα στο κεφάλι, χωρίς το θύμα να προλάβει να αντιδράσει, αλλά ευτυχώς τα τραύματα δεν ήταν μοιραία.

Μετά από την αντίδραση των ατόμων που βρίσκονταν στο σημείο, ο δράστης έφυγε τρέχοντας προς το αστυνομικό τμήμα της Ιεράπετρας, που απέχει 200 μ. από το σημείο της επίθεσης και ξέσπασε τη μανία του χτυπώντας με τον μπαλτά ένα περιπολικό, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Νέα Κρήτη».

Ο σκοπός του τμήματος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον αφοπλίσει, αλλά λίγο αργότερα προκλήθηκε νέο σοκ.

Στο τμήμα έφτασε άλλος Πακιστανός άνδρας, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε κατακρεουργημένο τον αδερφό του, μέσα στο κατάστημά τους.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στη δολοφονία ο δράστης της επίθεσης, καθώς εκτιμούν ότι ήταν το πρώτο θύμα του.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία με το άνευ προηγουμένου περιστατικό.