Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΗΔΙΑΣ! Ουκρανοί νεοναζι ξέθαψαν νεκρούς φασιστες του Β¨ΠΠ για να τους τιμήσουν! Δεν θα πιστεύετε αυτο που βλέπετε!

To Διεθνές Παρατηρητήριο για την Ουκρανική Κρίση (ΙΟUC), στις 19/05/14 δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ το οποίο αποδεικνύει με αδιαμφισβήτητο τρόπο τόσο τις ναζιστικές καταβολές των υπερεθνικιστών εξτρεμιστικών κομμάτων Svoboda και Pravy Sektor όσο και αυτές του σχισμαστικού Ορθόδοξου Πατριαρχείου του Κιέβου.

Στις 28 Ιουλίου του 2013, στο χωριό Cologory της δυτικής Ουκρανίας, έγινε....
εκταφή των λειψάνων Ουκρανών στρατιωτών της χιτλερικής δύναμης Waffen των SS γνωστοί ως « galicina ». Ακολούθησε νεκρώσιμη ακολουθία με τιμές εθνικών ηρώων υπό τη συνοδεία βετεράνων Ναζιστών σε ορθόδοξο ναό του Πατριαρχείου του Κιέβου. Ύστερα με τιμητική πομπή τα λείψανα ενταφιάσθηκαν εκ νέου. Νεαροί Ουκρανοί που έφεραν στολές των SS με τις σβάστικες να κοσμούν τα στρατιωτικά τους πηλίκια, μετέφεραν με υπερηφάνεια  τα φέρετρα που κάλυπταν ουκρανικές σημαίες. Αποδόθηκαν τιμητικές βολές στη μνήμη των εθνικών ηρώων της Ουκρανίας του Bandera που κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο υποδέχθηκαν τον Χίτλερ ως ελευθερωτή.Τα πορτραίτα του Bandera σήμερα κοσμούν τα δημόσια κτίρια της χώρας.

Ακόμα πιο σοκαριστική είναι η συμμετοχή του ορθόδοξου κληρικού του φιλοουνίτικου ψευδοπατριαρχείου του Κιέβου που παρέχει ηθική δικαίωση και πνευματική νομιμοποίηση στην αποκατάσταση της μνήμης των ναζιστών της Ουκρανίας. Στην κηδεία, έλαβε μέρος ο Oleg Pankevich βουλευτής του ακραίου υπερεθνικιστικού κόμματος Svoboda το οποίο μαζί με το επίσης φιλοναζιστικό κόμμα του Δεξιού Τομέα πρωτοστάτησαν στην βίαιη ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας.

Το περιστατικό είχε καταγγελθεί με επίσημη επιστολή στον σχισματικό Πατριάρχη του Κιέβου από τον RonaldS. Lauder, Πρόεδρο του Congrès Juif Mondial.


pentapostagma.gr