Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Το Σάββατο Athens Pride στην πλατεία Κλαυθμώνος για το δικαίωμα των γκέι να αποκτήσουν παιδιά!

Απίστευτα πράγματα ζούμε πλέον στην Ελλάδα.Το Σάββατο 14 Ιουνίου διοργανώνεται στην πλατεία Κλαυθμώνος το φετινό φεστιβάλ Athens Pride, που κλείνει 10 χρόνια ζωής και εστιάζει στις επιλογές που έχουν οι ομοφυλόφιλοι για δημιουργία οικογένειας. Το δικαίωμα των παιδιών να έχουν μια κανονική οικογένεια δεν το προμοτάρει κανείς

Με το σύνθημα «Οικογενειακή Υπόθεση» το Athens Pride 2014 επισημαίνει την ιδιαίτερη έννοια τις οικογένειας και προβάλλει στην αφίσα του το αρχετυπικό ζευγάρι, ως Αδάμ και Αδάμ, ενωμένους, με το παιδί τους, τον Έρωτα, σαν ένα παράδειγμα ομοφυλόφιλης οικογένειας.

«Για τον εορτασμό αυτής της επετείου εστιάζουμε στην καρδιά της ισότητας και της δημοκρατίας: στην δυνατότητα των επιλογών στην ....
οικογενειακή ζωή. Αναφέρουμε ειδικά την δυνατότητα δημιουργίαs νομικά αναγνωρισμένης οικογένειαs. Η Ελληνική Πολιτεία συνεχίζει να μας στερεί και αυτό το δικαίωμα. Μας αρνείται την ισονομία ακόμα και μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στις 7 Νοεμβρίου 2013, σύμφωνα με την οποία "η Ελλάδα είχε παραβιάσει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, αποκλείοντας ζευγάρια του ιδίου φύλου από το Σύμφωνο Συμβίωσης"» αναφέρεται στην ανακοίνωση του φεστιβάλ.

Ο καθένας μπορεί να κάνει στο κρεβάτι του ότι θέλει, όταν όμως ανακατεύονται παιδιά, τα πράγματα πρέπει να είναι το λιγότερο συμβατικά. Ένα παιδί έχει αναγκη μητέρα και πατέρα με διακριτούς ρόλους, τουτέστιν δύο ξεχωριστά φύλα. Το τι θα επιλέξει το παιδί στην ζωή του να γίνει είναι άλλο θέμα, αλλά πρέπει να μεγαλώσει φυσιολογικά, δηλαδή όπως η φύση ορίζει από την γένεση του ανθρώπινου είδους.