Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ HF ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ! ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΔΗΜΑΡ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΟ FACEBOOK !

ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ HF (ΕΔΩ) ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ.

ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ (ΕΔΩ), ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΙ ΥΔΑΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΩΝ ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο  ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΔΗΜΑΡ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΤΟ FACEBOOK !


Η Υποψήφια Δήμαρχος Φελίνα Καζάκου σε μια ανακοίνωση της κατά παράβαση κάθε ‘έννοιας δημοκρατίας , ανθρωπίνων δικαιωμάτων ετεροπροσδιορίζει....
τους συμμετέχοντες στο συνδυασμό της μειονοτικούς ως κάτωθι

.Με σεβασμό στα ιστορικά δεδομένα και με κριτήριο την διαφύλαξη της πολιτισμικής και πληθυσμιακής ταυτότητας της περιοχής η κα Φελίνα Καζάκου και οι συνεργάτες της επισημαίνουν τα ακόλουθα:

• Από τους 52 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου για τον Δήμο Κομοτηνής οι 10 προέρχονται από τον χώρο της μειονότητας εκ των οποίων οι 6 είναι τουρκογενείς Έλληνες μουσουλμάνοι και οι 4 Έλληνες Πομακογενείς.

• Από τους 48 υποψηφίους που εκπροσωπούν τις 24 τοπικές κοινότητες (στις οποίες εντάσσονται και οι 42 οικισμοί ορισμένοι εκ των οποίων με αμιγή μειονοτικό πληθυσμό) οι 21 προέρχονται από το χώρο της μειονότητας εκ των οποίων 8 είναι τουρκογενείς Έλληνες μουσουλμάνοι, 7 Έλληνες Πομακογενείς και 6 Έλληνες Ρομά.

Θέλω να θυμίσω στην Κυρία Φελίνα ότι η έννομη τάξη αναγνωρίζει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού στο κάθε πολίτη όπως αυτός νιώθει χωρίς αποκλεισμούς και απαγορεύσεις και δεν δίνει το δικαίωμα του ετεροπροσδιορισμού σε άλλους να προσδιορίζουν την εθνική καταγωγή τους η άλλη ιδιαιτερότητα τους αντι αυτών ….

Η αναφορά στην ανακοίνωση με αριθμούς ότι στην λίστα υποψηφίων του Συνδιασμού υπάρχουν 6 Τουρκογενείς 7 Πομάκοι 7 Ρομά είναι κατόπιν δηλώσεως των ιδίων των υποψηφίων αυτοπροσδιοριζόμενοι η ετεροπροσδιορίστκαν ?

Η ανακοίνωση αυτή εκτός του ότι με την αριθμητική καταγραφή σε εθνότητες ( βάσει του ετεροπροσδιορισμό )κάνοντας αναφορά σε ¨ιστορικά δεδομένα¨ μου θυμίζει την περίφημη ταινία η ¨Λίστα του Σένγκελ ¨ οπου σε αυτην χιλιάδες Εβραίοι και μη με ιστορικά και πολιτιστικά δήθεν στοιχειά ετεροπροσδιορίστηκαν στιγματίστηκαν και οδηγήθηκαν στην μεγαλύτερη ντροπή και τελέστηκαν τα χειρότερα εγκλήματα της ανθρωπόπατητας της παγκόσμιας ιστορίας

Στην χώρα μου την Ελλάδα και στην Θράκη θέλω δημοκρατία, πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός που είναι βαθιά δημοκρατικός λαός είναι σύμμαχος μας και είναι έναντι τέτοιων λογικών σεβόμενη την ετερότητα και το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού καθενός σε οιονδήποτε τομέα.…

Σεβασμός στην ελευθερία σκέψεως , στην ελευθερία δηλώσεως με τον όρο να μην παραβιάζονται πάντα τα δικαιώματα άλλων και η εθνική νομοθεσία …

Facebook  25/4/2014

Σχ : Η ΔΗΜ.ΑΡ. σε ΟΛΑ τα θέματα που τέθηκαν στη βουλή και αφορούσαν την ελληνική Θράκη, πάντα πήρε την θέση του προξενείου. Βλέπε νηπιαγωγεία, νόμος για ιεροδιδάσκαλους κ.α. Σταθερά στον δρόμο που χάραξε ο Εφιάλτης ! Και αυτό ΦΥΣΙΚΑ και δεν αφορά τον Ιλχάν Αχμέτ.

http://www.hellasforce.com/blog/sinechia-sto-arthro-tou-hf-pou-tromaxe-to-proxenio-dilosi-tou-politevti-tis-tourko-dimar-ilchan-achmet-sto-facebook/