Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Ουάου! Η Nestle αναγνώρισε τα Σκόπια με το καλλιτεχνικό τους ψευδώνυμο! Δώστε τους και το γάλα κυβερνογίγαντες…

Αυτή είναι η εταιρεία της “ανάπτυξης” και των νομοσχεδίων – φασόν που προωθεί η τρόικα σε συνεργασία με κάτι πρόθυμους ντόπιους βουλευτές. Αυτή είναι η εταιρεία που θέλει να περάσει την οπερέτα για το γάλα των 32 δευτερολέπτων για.... να κατακλύσει την αγορά με τις εισαγόμενες σκόνες αμφιβόλου προέλευσης καταστρέφοντας τον Έλληνα παραγωγό, υποβαθμίζοντας τον Έλληνα καταναλωτή.

Αυτά βέβαια θα ήταν όνειρα θερινής νυκτός εάν ως λαός...
είχαμε μάθει να κάνουμε έστω και την βασική μορφή αντίστασης. Να μην τους δίνουμε ούτε Ευρώ από το… υστέρημα μας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Ούτε ένα Ευρώ, να τους πετάγαμε μόνοι μας έξω και τότε θα πήγαιναν στράφι οι βαλίτσες που πηγαινοφέρνουν σε τρόικες και ντόπιους Ηρόστρατους.

Από την στιγμή όμως που υπάρχουν συμπολίτες μας που θα τρέξουν να πάρουν τον “χοιρινό κιμά εισαγωγής” από τα Lidl, που θα πιούν αμέριμνοι την φραπεδιά τους, τότε λογικό είναι και οι κυβερνογίγαντες να περνούν εκτρώματα. Καταστροφικές μεθοδεύσεις που διαλύουν ακόμα περισσότερο την Ελληνική οικονομία, που εκφυλίζουν την Ελληνική κοινωνία. Ηθικά και υλικά.

Λίγο μυαλό αδέλφια, λίγο μυαλό. Τσάι του βουνού και γίγαντες.
olympia.gr