Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

O YΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ;

Όπως διαβάσαμε στο Ποντίκι, το Υπουργείο Παιδείας μελετά την επιμήκυνση του Σχολικού Έτους, καθώς σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλο «περισσεύουν οι αργίες».
«Οι μαθητές πρέπει να μάθουν περισσότερα και καλύτερα. Γι’ αυτό χρειάζεται πέραν της εμβάθυνσης του μαθήματος, η επιμήκυνση του σχολικού έτους.
Τα δημοτικά μας κάνουν μάθημα 170 ημέρες και ...
τα γυμνάσια και λύκεια 150.
Πιστεύω ότι περισσεύουν οι αργίες. Άλλωστε, ιδιαίτερα στο Λύκειο, περισσότερες ημέρες στο σχολείο σημαίνει λιγότερες ώρες στο φροντιστήριο» αναφέρει μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ο υπουργός Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Αρβανιτόπουλος μελετά τον περιορισμό των διακοπών των
Χριστουγέννων και Πάσχα, την κατάργηση των εορτών των Τριών Ιεραρχών, της Καθαράς Δευτέρας και των Εθνικών Εορτών. Οι λόγοι πίσω από αυτή τη πολιτική, είναι βαθύτεροι και εντάσσονται στην αντεθνική πολιτική της Συγκυβέρνησης που έτσι και αλλιώς μας θέλει μειονότητα στην Χώρα μας.
Αν ο Κος Αρβανιτόπουλος ενδιαφέρεται για την πρόοδο των παιδιών μας, τότε ας βελτιώσει τα σχολικά βιβλία, ας φροντίσει να υπάρχουν εκπαιδευτικοί έγκαιρα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και να μην μας μιλάει για λευκή βδομάδα για να βοηθήσει τοιν Τουρισμό.

Η ουσία είναι ότι θέλουν να εξοβελίσουν τις Χριστιανικές Αργίες και τις Εθνικές Εορτές στα πλαίσια των μασονικών εντολών που έχουν δεχθεί.
Και το σχέδιο Αρβανιτόπουλου εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχεδιασμό που περιλαμβάνει απελευθέρωση απολύσεων, κατάργηση γενικά των αργιών περιλαμβανομένης και Κυριακής ως αργίας.
Πηγή