Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

H H(uman)R(ights)W(atch) του Σόρος πίσω από τους φασίστες στην Βενεζουέλα! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Με πορτοκαλί ψέμματα οργάνωσαν την “εξέγερση”…

Με χυδαία ψέμματα και συκοφαντίες για την διακυβέρνηση Τσάβεζ, οι αχυράνθρωποι του Σόρος προετοίμασαν την “επανάσταση” στην Βενεζουέλα. Οι αριθμοί μπορεί να τους κατακεραυνώνουν, η αληθεια όμως δεν έχει καμμία σημασία εμπρός στην ληστεία μίας εθνικά κυρίαρχης χώρας, όπως η Βενεζουέλα.

H HRW είναι η προμετωπίδα του ....
πλέον απάνθρωπου και ανήθικου καπιταλισμού που πρεσβεύει ο καταδικασμένος απατεώνας, Σόρος. Ο άνθρωπος που δεν δίστασε να διαλύσει χώρες, χρησιμοποιώντας ακόμα και τρομοκρατία ή μεθόδους γενοκτονιας για να σπάσει τις αντιστάσεις και να καρπωθεί τον δημόσιο πλούτο.

Το ότι η HRW έχει ταυτοποιηθεί ότι χρηματίζεται από χρηματοδότες της Αλ Κάιντα, δεν έχει ανακόψει την δράση της. Άλλωστε τα λόμπις ισλαμιστών και τούρκων είναι πλέον τόσο ισχυρά στην Ουάσιγκτον, που ο Μακκέιν ή η Κλίντον δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φωτογραφίζονται δίπλα σε ναζί (Ουκρανία) ή ισλαμοφασιστες (Αίγυπτος – Συρία) προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους χορηγούς τους.

Στην Βενεζουέλα λοιπόν φαίνεται να έχουμε επανάληψη του τι συμβαίνει στην Ουκρανία με την προοπτική όμως να μετατραπεί η χώρα σε “Συρία” παρόλο που το ισλαμικό στοιχείο δεν υπάρχει στην περιοχή. Υπάρχουν όμως οι Κόνδορες που έδρασαν και δρουν στην Αργεντινή όπως και σε όποια άλλη χώρα αποφασίσει να συγκρουστεί με τους τοκογλύφους.

Το ζεύγος Άσσαντ και ο Τσάβεζ στην ελληνορθόδοξη μονή Αγίας Θέκλας το 2010
Το ζεύγος Άσσαντ και ο Τσάβεζ στην ελληνορθόδοξη μονή Αγίας Θέκλας το 2010
Σαν ετοιμα από καιρό, τα κοράκια του Σόρος αμέσως μετά τον θάνατο του Εθνικού ηγέτη της Βενεζουέλας, άνοιξαν τα φτερά τους. Σε μία έκθεση που συνέταξε η Human Rights Watch του Σόρος και των Σαουδαράβων πετρελαιάδων, η στόχευση ήταν ξεκάθαρη από τις πρώτες γραμμές:

“Hugo Chávez’s presidency (1999-2013) was characterized by … open disregard for basic human rights guarantees.”

“Η διακυβέρνηση Τσάβεζ (1999-2013) χαρακτηρίσθηκε από ανοιχτή έλλειψη σεβασμού σε βασικές εγγυήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων”!!!

Αυτό ισως και να είναι το πλέον γελοίο επιχείρημα για το εργο του Τσάβεζ που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα επίσημα στοιχεία. Στοιχεία που δεν μπορεί να καταρρίψει καμμία αερολογία έμμισθων καθαρμάτων:

Από το 1999, το επίπεδο φτώχειας τις Βενεζουέλας έχει μειωθεί κατά 37,6%, επίδοση που αποτελεί πρωτιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Εάν μετρήσουμε τα στοιχεία από το 2004, όπου στην ουσία το κίνημα Τσάβεζ είχε την απόλυτη εξουσία, τότε μιλάμε για μία ιλιγγιώδη μείωση της τάξεως του 49,7%. Αυτή είναι η εγγύηση “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” και όχι οι αρλουμπολογίες των σφαγέων του Σόρος. Το αντίστοιχο ποσοστό “ακραίας φτώχειας” από το 2004, έπεσε κατά 70% κατά την διάρκεια διακυβέρνησης του Προέδρου Τσάβεζ.

CHAVEZ2Παράλληλα, μόλις από το 2011 σε ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας, 350,000 σπίτια χτίστηκαν με τελικό στόχο τα 380,000 χιλιάδες για το τέλος του 2013 σε ένα σχέδιο στέγασης των 3,7 εκατομμυρίων ανθρώπων που χρειαζόντουσαν στέγη.

Υγεία; Μέσα σε 9 χρόνια, 1,5 εκ. πολίτες της Βενεζουέλας έκαναν δωρεάν, πανάκριβες εγχειρήσεις αποκατάστασης της όρασης, πλέον της δωρεάν υγείας για όλους τους πολιτες, αλλά και την απογείωση της εθνικής φαρμακοβιομηχανίας, για να μην υπάρχουν εκβιασμοί.

Παιδεία; Συντριβή του αναλφαβητισμού με θέσεις εκπαίδευσης για 1,75 εκατομμύρια αναλφάβητους.

…Αλλά ο Τσάβεζ δεν προστάτευε τα ανθρώπινα δικαιώματα, σύμφωνα με τον Σόρος.

Το σχέδιο Τσάβεζ δεν αποσκοπούσε απλώς στην διεύρυνση της κοινωνικής μέριμνας αλλά στον πλήρη μετασχηματισμό της κοινωνίας με πατριωτικό – κοινωνιοκεντρικό προσανατολισμό.

Για την ακρίβεια, η έκθεση της HRW, είναι σίγουρο ότι θα γίνει δεκτή με ενθουσιασμό γι’ αυτούς που θέλουν τον φυσικό πλούτο της Βενεζουέλας να μην πηγαίνει στον λαό, αλλά στα όρνεα που εκπροσωπεί ο Σόρος, όπως ακριβώς έγινε στην “Αραβική άνοιξη”, όπως ακριβώς γίνεται στην Συρία, όπως θέλουν να γίνει και στην Ουκρανία. Αυτά είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα του δολοφονικού ιμπεριαλισμού που με προμετωπίδα νοσταλγούς των ναζί και ισλαμοφασίστες ρημάζει την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες.

Πάνω από το φέρετρο του Τσάβεζ, θρηνούσε ο λαός της Βενεζουέλας, λοιδωρούσαν όμως οι προπαγανδιστές τύπου Ψυχάρη που τον παρουσίαζαν ως δικτάτορα. Πιστοί στα κελεύσματα του απάνθρωπου καπιταλισμού. Άλλωστε η “εξασφάλιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων” για τους καπηλευτές τους, είναι το δικαίωμα του μουλά να κυρήσσει το μίσος του κορανίου και όχι η στέγη για τον άστεγο, η υγεία για τον άπορο, η εξαφάνιση της φτώχιας με την κοινωνική διασπορά του εθνικού πλούτου. Ο μουλάς άλλωστε πουλά στους “χορηγούς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, το πετρέλαιο φθηνότερα. Εάν υπήρχε ένας εγγυητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Βενεζουέλα, αυτός ήταν ο Τσάβεζ και όχι οι έμμισθοι του Σόρος.

Εκτός από τον Σόρος, τον Τσάβεζ αποδόμησε και ο ...Ψυχάρης!
Εκτός από τον Σόρος, τον Τσάβεζ αποδόμησε και ο …Ψυχάρης!
HRW: “Ο Τσάβεζ επιτέθηκε στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης”!

Άλλη μία άθλια συκοφαντία για να δικαιολογήσουν την “πορτοκαλί επανάσταση” στην Βενεζουέλα. Από την αρχή της προεδρίας του, ο Πρόεδρος Τσάβεζ είχε να αντιμετωπίσει το σαμποτάζ της “νεοφιλελεύθερης” αντιπολίτευσης σε κάθε του βήμα, που έκανε το παν να ανατρέψει την κοινωνική επανάσταση στην διαχείριση του δημόσιου πλούτου. Αυτό παρά το γεγονός ότι ο Τσάβεζ προσήλθε επανειλημμένα στις κάλπες για να επιβεβαιώσει την λαϊκή εντολή στο πρόσωπο του. Η HRW, κρύβει την απόπειρα πραξικοπήματος το 2002, οργανωμένο από τους μεγαλοτσιφλικάδες των ιδιωτικοποιήσεων, τα διεφθαρμένα ΜΜ”Ε” και επίορκους στρατιωτικούς που έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί για να σταματήσουν την πορεία των εθνικοποιήσεων υπέρ του λαού. Το πραξικόπημα συνετρίβη από την παλλαϊκή εξέγερση που ακολούθησε, όπως ακριβώς έγινε με το Tamarod στην Αίγυπτο που εξαφάνισε τον ισλαμοφασίστα Μόρσι. Αυτό αποδεικνύει πως αυτοί που δεν σεβάστηκαν θεσμούς δημοκρατία και δικαιοσύνη, δεν ήταν ο Τσάβεζ αλλά η “πορτοκαλί” αντιπολίτευση. Πριν από το πραξικόπημα, είχε προηγηθεί το οικονομικό σαμποτάζ από τους αχυρανθρώπους “νταβατζήδες” που οδήγησε ακόμα και σε κλείσιμο των πετρελαϊκών εταιρειών με ζημία 20 δις για την τότε κυβέρνηση. Αυτό όμως ήταν το λιγότερο.

τσαβεζ πουτινΣτο παρασκήνιο, η υστέρηση αυτή των εσόδων αποσκοπούσε στην δημιουργία επισιτιστικής κρίσης στην Βενεζουέλα με τεχνητή έλλειψη τροφίμων ώστε ο λαός να εξεγερθεί κατά του Τσάβεζ! Οι πολυεθνικές τροφίμων, σχεδόν για τρία χρόνια, κρατούσαν σκόπιμα χιλιάδες τόνους ειδών πρώτης ανάγκης (αλεύρι, γάλα, καφές, ζάχαρη κλπ) σε τεράστιες αποθήκες όπου τα διέθεταν στην μαύρη αγορά, εως τις 14 Απριλίου, ημέρα των προεδρικών εκλογών. Ο Τσάβεζ ακύρωσε το δόλιο σχέδιο ρίχνοντας όλο το βάρος στην αγροτική παραγωγή και την δημιουργία εθνικών σημείων εκπτωτικής πώλησης τροφίμων, διαλύοντας στην πράξη τις αλυσίδες.

Η επανεκλογή του Τσάβεζ ήταν από τις πλέον θριαμβευτικές και καθαρές στην σύγχρονη ιστορία της Δημοκρατίας.

Σε αυτή την διαδικασία, ο Τσάβεζ ενίσχυσε και διεύρυνε το ανώτατο δικαστήριο της Βενεζουέλας, γεγονός που η HRW θεώρησε ως “πλήγμα στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης”! Ήθελαν βλέπετε μία δράκα διεφθαρμένων και πλήρως ελεγχόμενων κρατικών λειτουργών που θα αντιστεκόντουσαν στις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις. Με αυτή την διαδικασία, οι “νταβατζήδες” έχασαν κάθε προστασία και ήλθαν ενώπιον των ποινικών τους ευθυνών για την καταστροφή που προκάλεσαν στην χώρα. Μήπως κάτι αντίστοιχο δεν επιδιώκουν για την Ελλάδα με την απαξίωση της δικαιοσύνης ώστε να εκβιαστεί για να αθωώνει αχυρανθρώπους όπως ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ; Ποιός θα ξεχάσει τους ηρωϊκούς Πεπόνη – Μουζακίτη που ξεσκέπασαν όλη την συμμορία του μνημονίου;

HRW: Καταπιεστής ο Τσάβεζ, φυλάκισε έναν δικαστή!

Όντως, η φυλάκιση της διεφθαρμένης δικαστού Maria Lourdes Afiuni, έγινε σημαία για τα καθάρματα του Σόρος. Η εν λόγω “λειτουργός” αποφυλάκισε με εγγύηση τον μεγαλοαπατεώνα τραπεζίτη Eligio Cedeño, πρόεδρο του ομίλου CEDEL, ο οποίος διέφυγε αμέσως μετά στις ΗΠΑ! Ο μεγαλοτραπεζίτης είχε θησαυρίζει ποντάροντας κατά της οικονομίας της Βενεζουέλας… όπως ακριβώς τα καθάρματα του εδώ μνημονίου, με τις εντολές και την καθοδήγηση του Σόρος. Η δικαστής έμεινε στην φυλακή για έναν χρόνο και έπειτα τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Αυτή ήταν η αιτία της “εξέγερσης” της HRW, των διεφθαρμένων ΜΜ”Ε” και των παγκόσμιων τοκογλύφων που μίλησαν για καταπίεση και πλήγμα στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Ποιοί; Αυτοί που σιώπησαν όταν ο τ. πρόεδρος – αχυράνθρωπος του ΔΝΤ Carlos Andres Perez, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ το 1989 πάνω από 3000 ανθρώπους που διαδήλωναν κατά της πολιτικής του ΔΝΤ στην Βενεζουέλα! Ούτε κουβέντα για “ανθρώπινα δικαιώματα” και για ευαισθησία.

HRW: Ο Τσάβεζ φιμώνει την …ελευθερία του Τύπου!

Τι εννοούν ως “Τύπ0″; Μα φυσικά τον εκεί “βασικό μέτοχο”, ιδιοκτήτη της RCTV που αποδείχθηκε πράκτορας μυστικών υπηρεσιών και είχε αναλάβει το βρώμικο έργο εξυπηρέτησης του ΔΝΤ και των φρικτών εγκλημάτων την δεκαετία του 1980, οργανώνοντας παράλληλα το πραξικόπημα κατά του Τσάβεζ! Οι παραλληλισμοί με την Ελλάδα, καταλυτικοί. Και πάλι όμως τα στοιχεία είναι συντριπτικά και αποκαλύπτουν τα ψεύδη: Η κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας “που ελέγχεται από την κυβερνηση Τσάβεζ” έχει μόλις 5% τηλεθέαση αφού δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά στις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Ο πρόεδρος Τσάβεζ ανέχθηκε την κυκλοφορία των εφημερίδων από βαρώνους του τύπου οι οποίες είναι στο σύνολο τους αντιπολιτευτικές. Το ότι δεν μπορούσε -όπως εμείς στην Ελλάδα- να ανεχθεί ένα “Ελεύθερο Βήμα”, οπωσδήποτε δεν είναι μομφή για την δημοκρατικότητα του.
Ούγκο Τσάβεζ, ο ηγέτης πρότυπο.

Η αποδόμηση του Τσάβεζ από τα βρωμερά κέντρα δεν είναι μόνο για την ληστεία της χώρας μεσω της πορτοκαλί επανάστασης. Ο Τσάβεζ πρέπει να αποδομηθεί στην ιστορία διότι αποτελεί το πρότυπο του Εθνικού ηγέτη που τρομάζει τους παγκόσμιους τοκογλύφους – φονιάδες των εθνών. Ο Πρόεδρος Τσάβεζ δεν ήταν κρατιστής, αλλά εθνάρχης. Δεν ήταν εξουσιομανής αλλά επαναστάτης. Δεν ακολουθούσε τις εξουσιαστικές δομές προάσπισης της υπερεθνικής ελίτ, αλλά δημιούργησε νέες, επαναστατικές που θα υπηρετούσαν τον λαό και την πατρίδα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα και νεκρό των πολεμούν οι μισάνθρωποι της HRW.

Ένας πρόεδρος Τσάβεζ θα έκλεινε φυλακή τους Παπανδρέηδες, τους Προβόπουλους, τις “ανακρίτριες” της διαπλοκής και τους νταβατζήδες της δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος Τσάβεζ απέδειξε πως τα έθνη κρατούν τις τύχες τους στα χέρια τους. Αρκεί να περάσουν το συρματόπλεγμα του τρόμου, του ψεύδους, της αρνησιπατρίας και του εκβιασμού.