Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Έτσι μπράβο! καιρός ηταν! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... Έκαψαν κουβούκλιο στα διόδια της Μαλακάσας πολίτες που διαμαρτύρονται για την αύξηση στην τιμή των διοδίων

Anti-ntp: ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΑΕ!!!!!! 
Απίστευτες εικόνες στα διόδια που βρίσκονται στη Μαλακάσα, όταν περίπου στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, οργισμένοι πολίτες, κάτοικοι της περιοχής και μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω", που διαμαρτύρονταν για τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων έβαλαν φωτιά κι έκαψαν κουβούκλιο!

Περίπου 500 πολίτες είχαν συγκεντρωθεί στα διόδια για να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτησή τους για τις αυξήσεις στις τιμές των ....
διοδίων.

Όμως τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο όταν οι συγκεντρωμένοι , αφού πρώτα έβγαλαν από ένα κουβούκλιο τον υπάλληλο, το έριξαν και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά και πολυ καλά εκαναν!!!!

Στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά σε λάστιχα, στον παράδοδρομο της Εθνικής οδού.

Αμέσως μετά έκλεισαν συμβολικά και τα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού. Στη συνέχεια, έφυγαν από το σημείο και κατευθύνθηκαν στα διόδια των Αφιδνών όπου επίσης βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Εκεί, σήκωσαν τις μπάρες και άφησαν ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες όμως δεν έχουν επέμβει μέχρι στιγμής.