Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

«Είπα ψέματα, ήξερα ότι τα Μνημόνια είναι καταστροφή».

Anti-ntp:Ξέρουμε πως αυτό που σε τρέφει ειναι η δημοσιότητα. Γι αυτο και έχουμε πάψει να αναπαράγουμε οτιδήποτε εχει σχέση με σένα. Αλλά εδώ θα γίνει μια εξαίρεση. Πρόδωσες τους πάντες. Εμείς βέβαια το ξέραμε απο την 1η στιγμή... τα χάπατα που σε ψήφισαν δεν μας ακουγαν ομως... Παρόλο που είσαι εξυπνος ανθρωπος επέλεξες να είσαι ενάντια στο λαό...

O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης γνωστός υποστηρικτής του Μνημονίου, ομολόγησε σε βραδινή "ελαφριά" εκπομπή του ΑΝΤ1 (τα πιο σπουδαία λέγονται πάντοτε ελαφρώς) ότι γνώριζε εξ'αρχής την καταστροφή που θα ...
έφερνε το Μνημόνιο, και είπε "κατά συνθήκη ψέμματα" στον ελληνικό λαό για να τον "καθησυχάσει" και να το αποδεχτεί.

Όταν και ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του μνημονίου και εξέχων μέλος μιας υποτακτικής συγκυβέρνησης του "ναι" σε όλα στη τρόικα αναζητά έμμεσο τρόπο ομολογίας γίνεται κατανοητό προς τα που οδεύει αυτή η χώρα με τα μνημόνια. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ομολόγησε στην κάμερα ότι είπε «κατά συνθήκη» ψέματα στον ελληνικό λαό για τα Μνημόνια!

Ο υπουργός Υγείας, καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι όταν ξεκίνησε το θέμα με το Μνημόνιο, εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός, ενώ γνώριζε ότι τα Μνημόνια ήταν καταστραοφή για την Ελλάδα.

Για ομολογημένα ψέμματα δεν πρέπει να υπάρξουν ποινές; Ας επιληφθεί του θέματος η δικαιοσύνη. Το Μνημόνιο κατέστρεψε χιλιάδες ζωές, και είναι υπέυθυνο για χιλιάδες θανάτους.

Δείτε το βίντεο με την ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.