Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΟΧΙ Παχατουρίδη στα κόμματα!

Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, εδώ και 20 μέρες έχει απορρίψει κομματικές πιέσεις για να είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στις εκλογές, ξεκαθαρίζοντας πως “χρίσματα δέχεται μόνο από τους πολίτες του Περιστερίου και όχι από τα κόμματα που έφεραν τα μνημόνια στην Ελλάδα”.

Σε επικοινωνία μας με στενό συνεργάτη του, ήταν κάθετος πως “ο Παχατουρίδης αν κατέβαινε για ...
την
περιφέρεια θα κατέβαινε ως ανεξάρτητος γιατί πιστεύει ότι η λύση για την Αττική πρέπει να είναι αυτοδιοικητική και αντιμνημονιακή. Η λύση δε μπορεί να βγει μέσα από ξύλινους κομματικούς λόγους, γιατί τα προβλήματα ζητάνε άλλη προσέγγιση και όχι κομματικές αντιπαραθέσεις. Ο Παχατουρίδης έχει αποδείξει πως έχει κοινωνικά αντανακλαστικά και άλλη αντίληψη διοίκησης. Και ας κατεβάσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους υποψήφιους τους απέναντι του να μετρηθούνε.”

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για τη μέχρι τώρα σχέση του με την Περιφέρεια σε πρόσφατη εκδήλωση απάντησε σιβυλλικά “Ο Γιάννης Σγουρός είναι ένας άνθρωπος εργατικός, που διακρίνεται από ήθος και ευπρέπεια και είναι φίλος της πόλης του Περιστερίου, αφού σε συνεργασία μαζί του έχουμε κάνει αρκετά έργα στο δήμο μας. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που είναι καλύτερο για το Περιστέρι και τους ανθρώπους του, απ’ όπου μπορώ και με όποιο τρόπο μπορώ. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου”