Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Η συνήγορος του Πακιστανού ισλαμιστή-φασίστα αποκάλυψε την μεγάλη αλήθεια.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΣΥΛΟ;Η κυρία Μαρούσα Πλατή είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, στην αγόρευση της:
Το γεγονός ότι προέρχεται απο μουσουλμανική χώρα και η γυναίκα για τη θρησκεία του ειναι υποδεέστερη του ανδρός και το γεγονός οτι είχε δύσκολες.....
συνθήκες διαβίωσης, συγκρότησαν το χαρακτήρα του κατηγορουμένου…

Αυτό ακριβώς μπορεί να παρατίθεται ως ελαφρυντικό για την πράξη του, αλλά είναι απολύτως αληθές. Ο πακιστανος λήστεψε, βίασε, βασάνισε και “δολοφόνησε” μία “άπιστη”. Όπως γίνεται αιώνες τώρα στον Ελλαδικό χώρο. Όπως γίνεται σήμερα στην Συρία, με φετφάδες μάλιστα από τουρκογενείς μουλάδες. Όπως γινόταν μέχρι χθες στην Αίγυπτο.

Αυτή την προσέγγιση της δικηγόρου επιβεβαιώνει και η ομολογία της ξενοδόχου που τον υπέθαλπτε: “Ήταν πιστός, προσευχόταν κάθε βράδυ, με έλεγε… “μαμα”! Τι σύμπτωση. Και ο Πακιστανός που έσφαξε το ηλικιωμένο ζευγάρι στην Εύβοια, αποκαλούσε την γυναίκα “μαμά”…

Έπειτα από αυτό, δεν πρέπει απλώς να ανατραπεί η απόφαση για την κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό, αλλά θα πρέπει άμεσα να αναθεωρηθούν τα κριτήρια για το “ασυλο” και τις άδειες παραμονής όλων των μεταναστών στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να επιτρέπεται η είσοδος και η παραμονή στην Ελλάδα ανθρώπων που καταστρατηγούν το Σύνταγμα, ούτε η λειτουργία κέντρων με αρχές που αντιτίθενται στο Σύνταγμα και την Ελληνική νομοθεσία. Δεν μπορούν να κυκλοφορούν στην Ελλάδα ελεύθεροι σφαγείς προσφύγων και δουλέμποροι κατά συνείδηση, αφου το Ισλάμ εκτός των άλλων είναι η μόνη θρησκεία που δέχεται την δουλεία. Όπως αποδείχθηκε ιστορικά.