Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Εικόνες από το μέλλον της Αθήνας στο Πλόντβιβ της Βουλγαρίας αν έρθει ο Καμίνης

Eικόνες από το μέλλον της Αθήνας των 700.000 ισλαμιστών σε περίπτωση που εκλεγεί ο Γ.Καμίνης δήμαρχος και πραγματοποιήσει την απειλή για κατασκευή ενός τζαμιού σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας, εκτυλίχθηκαν στη Φιλιππούπολη (Πλόντβιβ) της Βουλγαρίας, όταν περίπου 500 Βούλγαροι διαδηλωτές επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, πέτρες και ξύλα διαμαρτυρόμενοι για την επαναλειτουργία τζαμιού της πόλης.

Οι μουσουλμάνοι ζητούν να τους αποδοθεί εκ νέου το ...
τζαμί της πόλης έχοντας και την υποστήριξη του Τούρκου πρωθυπουργού Ρ.Τ.Ερντογάν, ο οποίος πέραν της κατασκευής νέου τζαμίου στην Αθήνα, στο Βοτανικό, έχει ζητήσει και την αναστήλωση-επαναλειτουργία και του τζαμιού Φετχιγιέ στη Ρωμαική Αγορά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, κάτω απο την Ακρόπολη.

Έθεσε μάλιστα ο Τούρκος πρωθυπουργός εκβιαστικά το ζήτημα, βάζοντας στην άλλη πλευρά της ζυγαριάς την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ενώ έφτασε προ μηνών στο σημείο να πεί στον Έλληνα πρωθυπουργό Α. Σαμαρά "πώς αν δεν έχει λεφτά θα το κατασκευάσουμε με δικά μας".

Στο τζαμί στην πόλη Κάρλοβο υπήρχαν εκείνη τη στιγμή αρκετοί μουσουλμάνοι, οι οποίοι απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, και τα επεισόδια γενικεύτηκαν με τους ισλαμιστές να πετούν επίσης μολότοφ και να συγκρούονται σώμα με σώμα με τους Χριστιανούς.

Αφορμή για τα επεισόδια ήταν το αίτημα των μουσουλμάνων της Βουλγαρίας να τους αποδοθεί εκ νέου ένα ιστορικό, για αυτούς, τζαμί, στην πόλη Κάρλοβο, της κεντρικής Βουλγαρίας, το οποίο όμως θεωρείται από τους χριστιανούς Βούλγαρους, ως σύμβολο της στυγνής τουρκικής κατοχής της χώρας τους, επί αιώνες.

Πολλοί από τους Βούλγαρους διαδηλωτές μιλούσαν ακόμα και για το ξέσπασμα εμφυλίου πολέμου αν το τζαμί του Κάρλοβο δοθεί ξανά στους μουσουλμάνους της χώρας!

Και να σκεφθείτε ότι στην Ελλάδα το ποσοστό των μουσουλμάνων/ισλαμιστών είναι πλέον πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Βουλγαρίας: 1,5 εκατ. μουσουλμάνοι κατοικούν στην Ελλάδα από τους οποίους 700.000 στην Αθήνα, δηλαδή συνολικά το 15% του πληθυσμού, ενώ στην Βουλγαρία ζουν 700.000 που είναι περίπου το 10% του συνολικού πληθυσμού της χώρας.

Και στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία ο αριθμός γεννήσεων είναι 1:4 υπέρ των μουσουλμάνων...

Στις συνθήκες αυτές, ο κ. Καμίνης στην Αθήνα και ο κ. Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη "παίζουν" το παιχνίδι των μουσουλμάνων θέλοντας την κατασκευή τζαμιών στις πόλεις τους.