Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

"Το έχει χάσει" τελείως ο προδοτης Παπούλιας; - "Δεύτερη πατρίδα μου η Γερμανία" δηλώνει!

Η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Βάλτερ Σταϊνμάγερ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, σημαδεύτηκε από μια δήλωση του δεύτερου η οποία καταδεικνύει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Κάρολο Παπούλια, αν προστεθεί και στις λοιπές απίθανες δηλώσεις που έχει κάνει εσχάτως (χθες η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εξέδωσε ανακοίνωση-χαστούκι κατά...
του προέδρου της Δημοκρατίας κάτι που γίνεται γενικά για πρώτη φορά μετά το 1974).

Ο Έλληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε λοιπόν στον Β.Σταϊνμάγερ ότι "Θεωρεί την Γερμανία ως δεύτερη πατρίδα του"! Ενώ χιλιάδες Έλληνες έχουν πεθάνει λόγω της δεύτερης πατρίδας του και τον Β'ΠΠ, και σήμερα, ενώ όλη η Ευρώπη υποφέρει από την "δελυτερη πατρίδα του".

Απίστευτη δήλωση που μόνο ηγέτης τύποις ανεξάρτητης χώρας θα μπορούσε να κάνει. Στην πραγματικότητα δηλώνει υποτέλεια, αφού είναι αδιανόητο ο νούμερο 1 πολίτης της χώρας να δηλώνει ότι έχει και δεύτερη πατρίδα και μάλιστα την ... Γερμανία που έχει σωρεύσει τόσα δεινά στην (υποθέτουμε πρώτη του...) πατρίδα...

Συγκεκριμένα δήλωσε : "Έρχεστε από την δεύτερη πατρίδα μου. Έζησα δεκαπέντε χρόνια στη Γερμανία σε μια περίοδο δύσκολη για την Ελλάδα, όπου με τη στήριξη των Γερμανών Δημοκρατών στον αγώνα που κάναμε εναντίον της χούντας, με επικεφαλής τον Willy Brandt, αλλά και όλα τα δημοκρατικά κόμματα των Γερμανών", είπε ο κ. Παπούλιας.

Τι συμβαίνει με τον Κάρολο Παπούλια; Γιατί σε άλλη περίπτωση θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε με συμπάθεια τα λόγια ενός γέροντα με συζητήσιμη εγκεφαλική διαύγεια, αλλά εν προκειμένω πρόκειται για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας (διά χειρός Κώστα Καραμανλή, μην το ξεχνάμε...).