Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Νέα δικαίωση του ΟΛΥΜΠΙΑ 28 μήνες μετά! Θα φορολογήσουν και τα σκουπίδια λόγω ..ανακύκλωσης!

Το είχαμε αποκαλύψει στο ΟΛΥΜΠΙΑ από το Σεπτέμβριο του 2011, μόλις λίγους μήνες μετά την απογραφή!

Σε εκείνο το έντυπο υπήρχε ερώτηση ακόμα και για το ποσοστό ανακύκλωσης των σκουπιδιών από κάθε νοικοκυριό! Σε σημερινό της άρθρο η ....
Ελευθεροτυπία επιβεβαιώνει αυτά που γράφαμε τότε..εδώ ολόκληρο το άρθρο με την αποκάλυψη στο θέμα για το χαράτσι στα ακίνητα και τα στοιχεία που δώσαμε μόνοι μας για να το φέρει λίγο μετά ως Βενιζέλος ως έκτακτο μετρό!

Διαβάστε τι γράφαμε τότε:

Το ΟΛΥΜΠΙΑ είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στο τραπέζι έχουν πέσει και μέτρα, όπως η φορολόγηση των απορριμάτων, με την δικαιολογία ότι η Ελλάδα πληρώνει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στην ΕΕ, ως πρόστιμα.

Να θυμίσουμε ότι στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Γερμανία, πέραν από τον τομέα της ενέργειας που δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο.

Για να δούμε πόσο «τυχαίο» είναι και αυτό:


Στην δεύτερη σελίδα της απογραφής, υπάρχει μια περίεργη ερώτηση για το αν ανακυκλώνουμε τα απορρίμματά μας και μάλιστα σε τι ποσοστό! Στόχος της κυβέρνησης ήταν να δείξει (με νούμερα) ότι οι Έλληνες έχουν χαμηλή συνείδηση ανακύκλωσης, θέλοντας να μας πείσουν ότι φταίμε εμείς που «τρώμε» τα πρόστιμα από την Ε.Ε.!