Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ: Το “Μαύρο Μνημόνιο” της Κλιντον και οι σφαγείς των εθνών!

ΤΟ “ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ” ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ μετά τον θάνατο του “φυγά” διοικητή τους, Ομάρ Σουλεϊμάν σε νοσοκομείο του Κλίβελαντ!

“ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ” στην ....
Αίγυπτο αποκαλύπτουν τα απόρρητα έγγραφα: “Egyptian Swamp” για να περιέλθει η χώρα στον εφιάλτη της μουσουλμανικής αδελφότητας!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “Ένοπλη, διεθνής φασιστικη οργάνωση η Μουσουλμανική Αδελφότητα με στόχο την εγκαθίδρυση αποικιακού ιμπεριαλισμού νέας μορφής στα ελεύθερα Έθνη”!

Στην Τουρκία το κέντρο των επιχειρήσεων. Κλίντον, Ερντογάν και Κατάρ τα κέντρα χρηματοδότησης της “πορτοκαλί επανάστασης” που έφερε τον Μόρσι στην εξουσία. Ο ρόλος της Μοσάντ.

Η Κλίντον απείλησε ευθέως στρατηγό κατά την διάρκεια των εκλογών ότι “Οι ΗΠΑ θα δεχθούν μόνον τον Μόρσι ως πρόεδρο και κανέναν άλλον!”

Αποδείξεις, ηχογραφημένο υλικό και φωτογραφίες από τις συναντήσεις στην Αιγυπτιακή δικαιοσύνη.

Πανομοιότυπες δράσεις με την Σερβία, την Ελλάδα το 2008 και σήμερα την Ουκρανία.

Η παλλαϊκή αντίσταση του Αιγυπτιακού λαού λύτρωσε την χώρα από τον ναζιστικό εφιάλτη και δείχνει τον δρόμο για Ελλάδα – Συρία.

Στην δημοσιότητα ήλθε το “μαύρο κουτί” του πρώην αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών της Αιγύπτου, Ομάρ Σουλεϊμάν στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας για τον σφαγέα Μόρσι. Τα ντοκουμέντα περιλαμβάνουν τρομακτικά και σοκαριστικά μυστικά για γεγονότα που συνέβησαν μετά την επίσκεψη του Ομπάμα στην Αίγυπτο στις 4/6/2009.

Τότε ο Μουμπάρακ είχε αντιληφθεί ότι σκοπός της επίσκεψης ήταν να σταλεί μήνυμα στο καθεστώς του ότι ήταν η στιγμή να αποχωρήσει. Ήταν η έναρξη του σχεδίου κατάρρευσης του. Το υλικό χωρίζεται σε τρία μέρη.

για την συνέχεια πατήστε: http://olympia.gr/2013/12/14/συγκλονιστικεσ-αποκαλυψεισ-στην-αιγ/