Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

O Φίλος Χατζηνικολάου Α.Δελατόλας πιάστηκε με 500 χιλιάρικα μαύρα! Αφέθηκε ελεύθερος (vid)

Aπό τον Mykoniato

Με αφορμή την σούπερ - μπηχτή Π.Καμμένου στον Γ.Παπαδάκη είναι ευκαιρία να θυμηθούμε τις "αμαρτίες" Α.Δελατόλα... 
Ο κύριος Δελατόλας εμφανίστηκε στην εκπομπή του Παπαδάκη να υπερασπιστεί τον υπάλληλο του Ψυχάρη Γιώργο Παπαχρήστο, που δημοσίευσε πλαστή λίστα του ΣΔΟΕ (σύμφωνα με Π.Καμμένο). Eκεί εμφανιζόταν ο Καμμένος ως ελεγχόμενος οφειλέτης.  Συνχά πυκνά είναι στην εκπομπή του Χατζηνικολάου στον real fm και έχουν το ίδιο Αφεντικό, τον Βαρδινογιάννη. (star channel - το ποντίκι)
 Είχε πιαστεί to 2012 με 500 χιλιάρικα χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος! Ο πρώην  εκδότης της εφημερίδας «6 Μέρες»  τελικά αφέθηκε από την ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.
Η Είδηση: 
Η ανακρίτρια ερευνά το σκάνδαλο της PROTON BANK ενώ στο στόχαστρο μπήκε ο εκδότης Αντώνης Δελατόλας όταν ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του για συνέργεια σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος μετά από έμβασμα ύψους 500.000 ευρώ, που φέρεται να έλαβε από το φυγόδικο Πέτρο Κυριακίδη. Ο εκδότης σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε το ποσό των 500.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικό όρος.έτσι για να μην ξεχνιόμαστε Αντωνάκη.