Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

35 δισεκατομμύρια δολάρια το πλιάτσικο από τα CDS! Τους κάλυψε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Συντριπτικές αποκαλύψεις απο τα Επίκαιρα.


Μετά το μεγάλο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και την ληστεία του μισού δις απο συνεργάτες συγγενών του τέως πρωθυπουργού, ήλθε η ώρα της αλήθειας και για τα CDS.
Σε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ που υπογράφει ο Λάμπρος Καλαρρύτης στα “Επίκαιρα”, επώνυμοι διακεκριμένοι νομικοί των ΗΠΑ αποκαλύπτουν το ...
βρωμερό παρασκήνιο του μνημονίου και της πτωχευσης της Ελλάδας.
Έχει Εξαιρετικό ενδιαφέρον ότι αυτοί οι άνθρωποι που γονάτισαν αμερικανούς απατεώνες σε αντίστοιχες υποθέσεις, υιοθετούν απολύτως τις διαχρονικές θέσεις του “Ολυμπία” αναφορικά με την μεθόδευση του μνημονίου, την εκτίναξη των Spreads και τις εγκληματικές δηλώσεις περι “τιτανικών”. Την ίδια στιγμη που επιτήδειοι με εσωτερική
πληροφόρηση κέρδιζαν δις, σαν να γνώριζαν την κάθε “ασυναρτησία” που επρόκειτο να εκστομίσει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Στο εκπληκτικό πονημα του Καλαρρύτη, αποκαλύπτεται και η πρόταση κορυφαίου νομικού οργανισμού των ΗΠΑ στην κυβέρνηση Παπανδρέου, το 2011, για να εντοπιστούν οι κερδοσκόποι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Συμπτωματικά, ο “μεγάλος στοχαστής” έκανε τον τρελό. Δεν ήξερε βλέπεις “τι είναι τα CDS…”
Είναι καιρός να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη και τα καθάρματα – παπαγαλοι που υποστήριζαν ότι ο τζίρος των CDS ήταν ψίχουλα, μόλις 2 δις.
Ο ίδιος οργανισμός αποκαλύπτει ότι τα ΚΕΡΔΗ των “φίλων που γνώριζαν”, ανήλθαν στα 35 δις δολάρια, με την υπογραφή του μνημονίου (2010)!!! Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορα το Ολυμπία, αλλά και τον Πάνο Καμμένο, την Ζωή Γεωργαντά κ.α. που απο τότε μιλούσαμε για 26 δις Ευρώ.
Να δούμε εάν οι διάδοχοι του κυρίου Πεπόνη φανούν αντάξιοι του…