Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Μια Ελληνοαμερικανίδα σπάει τα ταμπού στο Λας Βέγκας


anti-ntp: παντού υπάρχει ένας έλληνας. Και πάντα κάνει την διαφορά οπου υπάρχει!
Για μια γυναίκα ιδιοκτήτρια κλαμπ στην ανδροκρατούμενη βιομηχανία διασκέδασης στο Λας Βέγκας, πιθανόν τα πράγματα να είναι δύσκολα, αλλά για την Ελληναμερικανίδα Κική Ντόλας είναι μια ευχάριστη περιπέτεια.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα "Greek Reporter", η Κική Ντόλας, διαζευγμένη μητέρα πέντε...
παιδιών, αγόρασε πριν από περίπου ένα χρόνο το κλαμπ "Pulse" (Σφυγμός) και το μεταμόρφωσε σε ένα μέρος "που πρέπει να επισκεφθούν ντόπιοι και τουρίστες". Παραδέχεται ότι είχε ενδοιασμούς στην αρχή σε ό,τι αφορά την αγορά του κλαμπ, αλλά, όπως δηλώνει στο "Greek Reporter", το ερωτεύτηκε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η Κική, με καταγωγή από την Εύβοια, είναι η πρώτη γυναίκα ιδιοκτήτρια κλαμπ στο κέντρο του Λας Βέγκας και η άφιξή της τάραξε τα νερά στη νυχτερινή ζωή της πόλης, ωστόσο δεν της είναι δύσκολο να κάνει φίλους. "Στην αρχή, οι άνθρωποι προσπαθούσαν να μάθουν ποια είμαι, αλλά τώρα τους γνωρίζω και με γνωρίζουν και τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Πηγαίνω στα κλαμπ τους, έρχονται στο δικό μου, είμαστε όλοι καλοί γείτονες" τονίζει.

Τα πέντε παιδιά της Ελληνοαμερικανίδας ιδιοκτήτριας, η οποία πρόσφατα πήρε διαζύγιο, υποστηρίζουν την επιλογή της. "Καμιά φορά είναι δύσκολο, αλλά τα παιδιά μου καταλαβαίνουν ότι αυτό θέλω να κάνω και, σε τελική ανάλυση, το κάνω για αυτά" επισημαίνει.

Τελευταία, ο ελληνικός πληθυσμός στο Λας Βέγκας έχει αυξηθεί. "Είχαμε μια μικρή εκκλησία, αλλά τώρα τελευταία χτίσαμε μια μεγαλύτερη, που χωράει πολύ περισσότερους ανθρώπους. Είμαστε εδώ περίπου 2.000 ελληνικές οικογένειες, που ασχολούνται με διαφορετικές δουλειές" τονίζει - μεταξύ άλλων - η κ. Ντόλας.