Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δικαστική έρευνα διατάχθηκε από τον Άρειο Πάγο κατά του Π.Καμμένου για το ... σκάφος του ο οποίος το δέχθηκε με ευχαρίστηση!!


Ποινικές διερευνήσεις κατά των ηγετών της αντιπολίτευσης για πρώτη φορά από την έναρξη των Μνημονίων ξεκινούν στην Ελλάδα: Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνηθεί για τυχόν φορολογικές παρανομίες η υπόθεση με...
την υπεράκτια εταιρεία την οποία φέρεται να έχει ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ η εταιρεία offshore που θεωρείται ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» του Π.Καμμένου, είχε μηδενική δραστηριότητα, αλλά πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά, αλλά δεν δήλωσε το δάνειο στη Νήσο Μαν που ανήκει.

Η έρευνα θα γίνει σε βάρος του Π.Καμμένου με βάση αυτό το δημοσίευμα. Χθες  Π.Καμμένος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΔΟΛ Σ.Ψυχάρη ότι τον εκβιάζει μετά την άρνησή του να δεχθεί να υποστηρίξει τον γιό του, βουλευτή της ΝΔ, ως υποψήφιο για την δημαρχία της Αθήνας.

Θυμίζουμε τις συνεχείς ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί και εξακολουθούν να ασκούνται σε βάρος των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου.

Οπωσδήποτε οι παραπάνω εξελίξεις και δηλώσεις δείχνουν ότι η πολιτική ατμόσφαιρα αρχίζει να θυμίζει Άγρια Δύση: Τα πιστόλια βγαίνουν και όποιος είναι πιο γρήγορος εύστοχος και έχει το καλύτερο "όπλο", κερδίζει.