Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Συναυλία Σταμάτη Σπανουδάκη στο Ηρώδειο 27/9/2013


"Τελικά η συναυλία, πού ελπίζω περμένατε, θα γίνει στίς 27 Σεπτεμβρίου στό Ηρώδειο. Βέβαια όπως πάντα, κι' αυτήν την φορά, δεν κρίνομαι ικανός να παίξω εντός Φεστιβάλ τού Κου Λούκου καί πρέπει να νοικιάσω το Ηρώδειο και να πληρώσω για όλα. Καί τα όλα, είναι πολλά.
Παρ' όλα αυτά, προσπάθησα με τούς διοργανωτές, το..
"Μελωδικό καράβι", να κρατήσουμε όσο χαμηλότερα γίνεται τίς τιμές.
Παραθέτω λοιπόν το δελτίο τύπου και σας περιμένω, να ανταμωθούμε μουσικά στό μαγικό καί διαχρονικό αυτο μέρος."


Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 9.00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει το νέο δίσκο του «Χαίρε θάλασσά μου», που θα κυκλοφορήσει εκείνη την ημέρα.

«Είναι μουσική και στίχοι για την Παναγία αλλά πλάι Της, «κρυμμένο μυστικό», υπάρχει και ελπίζει και η Ελλάδα, του χτες και του σήμερα. Σ' αυτές τις δύο «γυναίκες», λοιπόν, της ζωής μου, αφιερώνω αυτόν το δίσκο και αυτήν τη βραδιά» αναφέρει ο γνωστός δημιουργός, που θα κλείσει τη συναυλία του με παλαιότερες αλλά πάντα αγαπημένες μουσικές στιγμές του.
Και προσθέτει: «Ίσως για πρώτη φορά σε συναυλία μου θα παίξω αρκετά καινούργια κομμάτια από το «Χαίρε θάλασσα μου», ελπίζοντας στη γλυκιά και άμεση ανταπόκριση ενός εξοικειωμένου πια στη μουσική, αλλά και την τρέλα μου, κοινού. Είναι απίστευτη ευλογία να κάνεις ακριβώς αυτό που θες και να «συμπίπτει» μ' αυτό που οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν. Και να σε ευχαριστούν και γι' αυτό! Δεν συμβαίνει πάντα, αλλά δόξα τω Θεώ, το ‘χω ζήσει πολλές φορές στην ζωή μου. Εύχομαι, λοιπόν, και ελπίζω σε μια βραδιά μουσικής, αγάπης, προσευχής και υπερηφάνειας, υπό τα βλέμματα του φεγγαριού, των ηρώων και των αγγέλων. Επίσης, εύχομαι να περάσω εγώ καλύτερα από όλους σας».

Στη συναυλία, μαζί τον Σταμάτη Σπανουδάκη, θα εμφανιστούν οι Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί), Δημήτρης Γιαννακάκης (πλήκτρα), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσσο), Πάνος Κατσικιώτης (κρουστά) και Στέφανος Λαρεντζάκης (κρουστά), η 14μελής ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», και ο Σπύρος Λάμπρου με την Παιδική και τη Μικτή Χορωδία του.

Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία». Η «Φιλοθέη η Αθηναία» ιδρύθηκε το 1963 και φιλοξενεί, ανατρέφει και μορφώνει κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες. Στα 50 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος εκατοντάδες κορίτσια, που θα είχαν καταλήξει λόγω των κακών οικογενειακών συνθηκών τους στο δρόμο και την κάθε είδους εκμετάλλευση, μεγάλωσαν με ασφάλεια στην Εστία.

Εισιτήρια προπωλούνται στην Ticketservices: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς), τηλεφωνικά στο 210 7234567 και online στο www.ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 35 €, 45 €, 55 €, 65 €, φοιτητικό-ΑΜΕΑ 15 €
Προπώληση έως 31/8: Κάτω Διάζωμα 35,00 €, Άνω Διάζωμα 15,00 €
(η προσφορά ισχύει για τα πρώτα 1.000 εισιτήρια)

Τις συναυλίες του Σταμάτη Σπανουδάκη οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

Πληροφορίες για δημοσιογράφους: Μάκης Παπαγεωργίου
τηλ. 210 3233515 & 693 2244680, excess@acci.gr

Αρχική σελίδα :: Υπηρεσία Εισιτηρίων - TicketServices.grwww.ticketservices.grΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ - ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ ΕΠΕ Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα (χάρτης) Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7234567 - Φαξ: 210 7224173 e-mail: info@ticketservices.grΒρείτε μας στο Facebook