Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΑΡΘΡΟ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΒΔΑ: Η ανθρωπότητα ας ετοιμαστεί για την μάχη κατά του “πράσινου” Ισλαμικού χαλιφάτου


Νέο χτύπημα μετά τα άρθρα του Ρ. Καπλάν και του Ιταλού γερουσιαστή Φ. Ρόσι για την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Ο “Πόλεμος κατά του τρόμου” τελείωσε, ο πόλεμος για την ισλαμική τρομοκρατία μόλις άρχισε.
Του Στάνισλαβ Μισιν από την Πράβδα.
Ο ισχυρός άνδρας του Αμερικανικου καθεστώτος, Σεΐχης Ομπάμα, διακήρυξε ότι ο...
πόλεμος στον τρόμο τελείωσε. Ναι, αυτή η αρρωστημένη επιχείρηση ολοκληρώθηκε.
Όμως, η Αμερικάνικη Τζιχάντ για την γιγάντωση του χαλιφάτου, μέσω της ισλαμικής Σουνιτικης τρομοκρατίας, της γενοκτονίας και της υποδούλωσης της ανθρωπότητας μόλις ξεκίνησε.
Ο Ομπάμα και οι συνεργάτες του, ο κλόουν Κάμερον και ο βοναπάρτης Ολάντ, ανακοίνωσαν την πρόθεση τους να εξοπλίσουν τον λεγόμενο “Συριακό απελευθερωτικό στρατό” που μάχεται (και συντρίβεται) για να εκκαθαρίσει την Συρία από όλες τις μειονότητες και την λογική, την σοφία και οποιοδήποτε μέλλον για τους ψυχωτικούς σουνίτες. Να σφάζουν τους αιχμαλώτους πολέμου, να βάζουν 8χρονα παιδιά να αποκεφαλίζουν παραδομένους αντιπάλους, να κάνουν μπάρμπεκιου με τα κεφάλια των νεκρών εχθρών, να στέλνουν βομβιστές αυτοκτονίας για να κομματιάζουν γυναικόπαιδα ή να σφάζουν ολόκληρα χριστιανικά χωριά! (Με τις ευλογίες του Ομπάμα, του Μαντσουριανού Μακ Κέιν ή του υπερασπιστή των gay, Graham).
Αυτά βέβαια σημαίνει ότι θα βάλους στις τσέπες τους ακόμα κάποια εκατομμύρια από τις τσέπες των εξαθλιωμένων και ανέργων Αμερικανών χαζούληδων πολιτών. Αλήθεια, ποιό είναι το τρέχον επιτόκιο Χριστιανικών σκαλπ για την Τζιχάντ του “Θείου” και των Αμερικανών υποστηρικτών του τρόμου;
Η Δύση, υποδουλώνει τους πολίτες της με πρωτοφανείς ρυθμούς στην μετά Χίτλερ εποχή (και οι τύραννοι βέβαια ήλθαν στην εξουσία με την ίδια αντίσταση που οι δυτικοί είχαν στην άνοδο του Χίτλερ: Καμμιά), και τους ρίχνει στην αγκαλιά κάθε ακραίου που μπορεί να βρει: Αίγυπτος, Βοσνία, Αλβανία, Τυνησία, Σαουδική Αραβία, Υεμένη, Ιράκ και τώρα σε αυτούς που θέλουν να γίνουν τα νέα αφεντικά της Συρίας.
Το μέλλον θα είναι αρκετά ενδιαφέρον και ο Ομπάμα με την διεθνή των εγκληματιών του είναι εκεί για να σιγουρέψουν ένα “πράσινο” μέλλον, χωρίς Χριστιανούς. Το “πράσινο” του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Συγχαρητήρια Αμερικανοί, τα καταφέρατε αυτή την φορά.