Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ: ΚΡΑΤΟΣ Ή ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ;


Βρωμερό παρασκήνιο πίσω από την απαγωγή και “απέλαση” του Τούρκου αγωνιστή στα χέρια των κεμαλοναζί. Τα συμπεράσματα είναι δύο:
-Ή έγινε άτυπη επιχείρηση από κάποια κρατική υπηρεσία (γιατί η ΕΛΑΣ δεν έχει εμπλοκή στο περιστατικό)
-Ή ο αγωνιστής προδόθηκε από...
καθάρματα που δρουν με το προσωπείο του “αγωνιστή”, όπως έχουμε δει πολλάκις να συμβαίνει με ΜΚΟ που φορούν το προσωπείο του “ανθρωπιστή” για να εμπορεύονται και να σφάζουν μετανάστες.
Και οι δύο περιπτώσεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Να μάθουμε αν ήδη έχουμε παραδοθεί στους τούρκους ή αν το μαύρο χρήμα της Εργενεκόν έχει φτάσει σε χέρια “ανθρωπιστών”. Στην περίπτωση του Οτσαλάν πάντως, ο Σημίτης ήταν επισήμως ο πράκτορας των τούρκων.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι πολλές “οργανώσεις” ιδρύθηκαν ακριβώς την εποχή του Σημίτη και τον βοηθούσαν σε ότι άθλιο εφάρμοζε. Από τα Ίμια με το “Αιγαίο που ανήκει στα ψάρια του” μέχρι την σφαγή στην Σερβία. Οι επίσημες ανακοινώσεις:

Η απαγωγή του Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα Μπουλούτ Γιαϊλά στην Αθήνα ήταν η αφορμη για τη δημιουργία κλίματος σύγκρουσης…

και έντασης ανάμεσα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, οποίος έκανε λόγο για «κυβερνητική επιλογή καταπάτησης των διεθνών συμβάσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πρόσφυγες».

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ αναφέρεται ευθέως σε απέλαση του Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα και σε «υποταγή του Σαμαρά στους εκβιασμούς του Ερντογάν.»

Απάντηση στη σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, υποστηρίζοντας ότι η παρουσία του συγκεκριμένου Τούρκου υπηκόου στη χώρα μας δεν προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα των Ελληνικών αρχών.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με σημερινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Για τον συγκεκριμένο Τούρκο υπήκοο, καμία αυτοπρόσωπη παρουσία του καθώς και καμία επίσημη καταχώρηση ή καταγραφή της παρουσίας του στη χώρα δεν προκύπτει στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο ίδιος Τούρκος υπήκοος επίσης ουδέποτε κατέθεσε αίτημα για πολιτικό άσυλο.»

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την απαγωγή και απέλαση του τούρκου πολιτικού πρόσφυγα, Μπουλούτ Γιαϊλά, όπου επισημαίνονται τα εξής:

«Η πρωτοφανής, γκανγκστερικού τύπου απαγωγή και απέλαση του 26χρονου Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα, Μπουλούτ Γιαϊλά, αποκαλύπτει την κυβερνητική επιλογή καταπάτησης των διεθνών συμβάσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πρόσφυγες και την υποταγή του Σαμαρά στους εκβιασμούς του Ερντογάν.

Ο 26χρονος Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας Μπουλούτ Γιαϊλά απήχθη με γκανγκστερικό τρόπο το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου 2013 στην οδό Σόλωνος, στην Αθήνα, από «αγνώστους» και μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε άγνωστο σημείο.

Ο Μπουλούτ Γιαϊλά, σύμφωνα με καταγγελίες συμπατριωτών του, θύμα βασανιστηρίων στην Τουρκία, είχε προ ολίγων εβδομάδων αποστείλει γραπτό αίτημα προς την Διεύθυνσης Αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ., ζητώντας να καθορισθεί η ημερομηνία προσέλευσής του με σκοπό να υποβάλει αίτηση ασύλου.

Όπως κατάγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρχαν βάσιμες υποψίες ότι οι δράστες ήταν αστυνομικοί, αν και δεν έφεραν στολή, και το αυτοκίνητο, με το οποίο μεταφέρθηκε, όπως επιβεβαιώθηκε αργότερα ανήκε στην δύναμη της Αστυνομίας, αν και δεν είχε σαφή υπηρεσιακά διακριτικά. Αμέσως σχεδόν το γεγονός της απαγωγής δηλώθηκε επισήμως στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Από το πρωί της επόμενης μέρας βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, στελέχη πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων και δικηγόροι προέβησαν σε συνεχείς και επαναλαμβανόμενες ενημερώσεις, παραστάσεις και εκκλήσεις προς τις αρμόδιες Αρχές και δημοσιοποίησαν το γεγονός. Εν τούτοις, μέχρι και το Σάββατο το πρωί η Ελληνική Αστυνομία διαβεβαίωνε κατηγορηματικά και … υπεύθυνα (;) ότι «καμία τέτοια προσαγωγή ή σύλληψη δεν έγινε από την υπηρεσία», ότι «κανένα όχημα της ΕΛ.ΑΣ», με τα δημοσιοποιημένα στο μεταξύ στοιχεία, «δεν χρησιμοποιήθηκε για τέτοια αποστολή», και ότι «σε κανένα κατάστημα της ΕΛ.ΑΣ». (αστυνομικό τμήμα, ΓΑΔΑ, κέντρο κράτησης ή οπουδήποτε αλλού) «δεν κρατείται ο Τούρκος υπήκοος Μπουλούτ Γιαϊλά».

Και ήταν αλήθεια, γιατί το Σάββατο το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι ο Μπουλούτ Γιαϊλά, πολιτικός πρόσφυγας με επισήμως καταγεγραμμένη πρόθεση κατάθεσης αιτήματος προς την Ελληνική Δημοκρατία για την παροχή ασύλου, φυγαδεύτηκε χωρίς καμιά επίσημη ή νόμιμη διαδικασία, παραδόθηκε στις τουρκικές αρχές και ήδη κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στην Κωνσταντινούπολη!»