Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

"Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ" (VIDEO) Ισλαμική φρίκη νο2: Ισλαμιστής μισθοφόρος εκτελεί εν ψυχρώ 11 Σύρους στρατιώτες

Προσοχή σκληρές εικόνες!
Nέο σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη από την δράση των ισλαμιστών ανταρτών και μισθοφόρων στην Συρία, μετά το βίντεο που  απεικονίζεται ισλαμιστής να ξεριζώνει και να τρώει την καρδιά Σύρου στρατιώτη.

Στο βίντεο ένας ισλαμιστής με μαύρη κουκούλα,  εκτελεί με...
συνοπτικές διαδικασίες έντεκα Σύρους στρατιώτες που στέκονται γονατιστοί μπροστά του πυροβολόντας τους εξεπαφής στο κεφάλι

Όπως ακούγεται να λέει δευτερόλεπτα πριν την εκτέλεση «Το δικαστήριο της Σαρία για την ανατολική περιφέρεια στο Ντέιρ Αλ Ζορ καταδίκασε σε θάνατο αυτούς τους αποστάτες στρατιώτες για σφαγή των αδερφών μας και των οικογενειών τους στη Συρία» ακούγεται να λέει ο άνδρας.

Οι επίσης κουκουλοφόροι άνδρες που τον συνοδεύουν ακούγονται να φωνάζουν «Ο Θεός είναι μεγάλος». Ότι ώναζαν δηλαή και οι ισλαμιστές στην τελευταία μεγάλη συγκέντρωσή τους στην Ομόνοια για την δημόσια "ταφή" ενός μουσουλμάνου...

Κατά τα φαινόμενα πρόκειται για ισλαμιστή ισθοφόρο, αφού όως μεταδίδει το Reuters "Προέρχεται από το μέτωπο Αλ Νούσρα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα" οι οποίοι είναι όλοι ξένοι υπήκοοι (Σαουδάραβες, Τούρκοι, Πακιστανοί, Τσετσένοι κλπ)!