Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Χ.ΠΑΠΠΑΣ "Είσαι η αριστερά των gay parade που δεν έχει ανδρισμό"


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο, ξέσπασε άγρια κόντρα στη Βουλή ανάμεσα στον Πέτρο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ και τον Χρήστο Παπά.

  Ο κ.Τατσόπουλος ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του γιατί δεν θέλει να δικαιώσει του Χρυσαυγίτες που λειτούργησαν ως νταβατζήδες και...
προστάτες και δεν άφησαν τον κόσμο να δει τη θεατρική παράσταση. Μάλιστα ολοκληρώνοντας την ομιλία του διάβασε ένα κείμενο που είχε γράψει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς στο περιοδικό του κόμματος του με αφορμή τη συμπλήρωση των 33 χρόνων από την αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ.

  Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο βουλευτής της Χ.Α., ο οποίος εξύμνησε τον εθνικισμό και είπε πως οι βουλευτές και τα μέλη της είναι προστάτες της εθνικής συνείδησης και υποστήριξε πως δεν ζητάει να εγκληθεί ο Τατσόπουλιος γαι την επίθεση εναντίων του αλλά για εξύβριση του Κολοκοτρώνη. Μάλιστα είπε για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «σήμερα απέδειξε τι σημαίνει Αριστερα. Η Αριστερα των gay parade, η Αριστερά που δεν έχει  ανδρισμό. Εβαλε την ουρά στα σκέλια».

  Και αναφερόμενος στο κείμενο που διάβασε ο Πέτρος Τατσόπουλος από το περιοδικό της Χ.Α. είπε «ευχαριστώ που τιμήσατε τα γραπτά της νιότης μας. Ο εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου, ο εθνικισμός θα νικήσει. Σε αυτόν ανήκει το μέλλον του κόσμου».

defencenet.gr