Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

Μπαγκλαντεσιανοί λαθρομετανάστες κυρήττουν Τζιχάντ στην Ελλάδα


Μπαγκλαντεσιανοί λαθρομετανάστες, στα πλαίσια της "αντιρατσιστικής" διαδήλωσης που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (28/04) στη Νέα Μανωλάδα, συκοφαντούν την Ελλάδα για "θάνατο εργατών" με αποκορύφωμα το γεγονός ότι την δήλωση αυτή την προσυπογράφει το πολιτικό κόμμα "Hefazate Islam Bangladesh" του οποίου βασική γραμμή είναι η θανάτωση όλων των αλλόθρησκων και αυτών που ....
προσβάλλουν τον Αλλάχ και το Ισλάμ. Και όλα αυτά διαδραματίζονται στον τόπο που πριν δύο αιώνες ο εθνικός ήρωας και πρωτοπαλίκαρο του Κολοκοτρώνη Χαράλαμπος Βιλαέτης κήρυττε την επανάσταση ενάντια στους ισλαμιστές κατακτητές. Εμείς πως απαντάμε σήμερα στον εξισλαμισμό της χώρας μας και τον πόλεμο εναντίον του ελληνισμού και της ορθοδοξίας?
Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έχει προφητεύσει πως «θα ξεσηκωθεί το ρέμπελο και μετά οι πολίτες». Παλαιότερα «ρέμπελος» ονομαζόταν εκείνος που δεν είχε να κάνει δουλειά και που τριγυρνούσε άπραγος εδώ κι εκεί στους δρόμους, ενώ εύκολα μπορεί κάποιος σήμερα να συγκρίνει τον «ξεσηκωμό του ρέμπελου» με τις τελευταίες κινητοποιήσεις των λαθρομεταναστών στον ελλαδικό χώρο. «Τότε», αναφέρει ο Πατροκοσμάς, θα υπάρχει κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην υπάρχει!».

orthodoxathlon