Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Το ΠΑΣΟΚ θέλει νόμο χάδι για μετανάστες & τους Έλληνες στο έλεος της εγκληματικότητας τους


Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται υπό διάλυση και ο κ. Βενιζέλος είναι κολλημένος με το νόμο για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής και ξενοφοβικής βίας. Θέλει μέχρι την τελευταία στιγμή να υποστηρίξει το «πουλέν» του Γιώργου Παπανδρέου, το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και φαίνεται ότι ποντάρει στους λαθρομετανάστες προκειμένου να ανεβάσει κάπως τα ποσοστά του, αφού οι...
Έλληνες τους έχουν πάρει πλέον χαμπάρι και φέρνουν τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, αναφέρεται στα όσα συνέβησαν τη Μεγάλη Πέμπτη μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του Δημάρχου Αθηναίων και επιθυμεί την επίσπευση των διαδικασιών για τη συζήτηση της πρότασης νόμου «που θα καθιστά αντιληπτό ότι η οικονομική κρίση δεν νομιμοποιεί τη βία και την απόπειρα κατάλυσης της έννομης τάξης».

Θεωρεί ο κ. Βενιζέλος κατάλυση της έννομης τάξης την προσπάθεια του Λαικού Συνδέσμου να μοιράσει τρόφιμα στους Αθηναίους που λιμοκτονούν από την πολιτική που ο ίδιος εφάρμοσε ως υπουργός Οικονομικών του ΓΑΠ και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Νοιώθει μάλιστα την ανάγκη να υποστηρίξει τον κ. Καμίνη επειδή με την πολιτική του έχει ανακουφίσει τους πολίτες της Αθήνας από τα οικονομικά προβλήματα και θέλει να φυτέψει παντού τζαμιά γιατί είναι δικαίωμα των λαθρομεταναστών να προσεύχονται. Το δικαίωμα των Ελλήνων στην υγεία, την παιδεία και την ίδια τη ζωή το αγνοεί παντελώς.

Ακόμη και σήμερα όμως ο κ. Καμίνης και οι υποστηρικτές του δεν μας έχουν παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία για τη δήθεν επίθεση που δέχθηκε από το βουλευτή της Χ.Α. Γ. Γερμενή.

Και ενώ το ΠΑΣΟΚ «υιοθετεί» του λαθρομετανάστες (ας μην ξεχνάμε πώς ο κ. Βενιζέλος κατήργησε με νόμο το Ελληνικό γένος ως βασική προυπόθεση εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές και άνοιξε τις πύλες στους αλλοδαπούς), οι ελεγκτές των οικονομικών του κόμματος έχουν φρίξει από τις ατασθαλίες που εντοπίζουν επί των ημερών κυρίων του ΓΑΠ.        

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι εκλογές του 2004, τότε που ο ΓΑΠ έλαβε το δαχτυλίδι απ’ τον εις άτακτη φυγή ευρισκόμενο Σημίτη, δηλώθηκε ότι το νέο αρχηγό τον ψήφισαν κάτι παραπάνω από 1.000.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ. Είχε επίσης ανακοινωθεί, ότι ο κάθε ψηφοφόρος κατέθετε συμβολικά για τις ανάγκες του κόμματος 2 ευρώ. Έτσι θα έπρεπε μόνο απ ’αυτή την διαδικασία να είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 2.000.000 ευρώ. Ε, δεν βρέθηκε ούτε ένα!

Δηλαδή, αυτά τα χρήματα κάπου καταχωνιάστηκαν χωρίς να δηλωθούν επίσημα ή πολύ απλά στις κάλπες πήγαν κάποιες λίγες χιλιάδες νοματαίοι οπότε και το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν ευτελές…

Τα όσα έχουν συμβεί και καταγράφονται στα πορίσματα των ελεγκτών είναι υπεραρκετά για να οδηγήσουν ακόμα και σε απαγόρευση δράσης του ΠΑΣΟΚ, ενώ η παρέμβαση του εισαγγελέα θεωρείται δεδομένη.

Αυτοί λοιπόν που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα επί δεκαετίες, λήστεψαν τα ταμεία του ίδιου του κόμματος τους, διέλυσαν την ελληνική κοινωνία και τώρα ξεπουλάνε τα πάντα στη χώρα, έχουν το θράσος να το παίζουν τιμητές και να θέλουν να επιβάλλουν νόμο για την αντιμετώπιση της ξενοφοβικής βίας. Την ίδια στιγμή υποθάλπουν τους αλλοδαπούς που σφάζουν και κλέβουν τους Έλληνες.