Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Ρουφιάνοι Σουηδοί δημοσιογράφοι “έδωσαν” Σομαλή συνάδελφο τους που αποκάλυψε Ισλαμοφασιστικό πυρήνα στην Σουηδία!


Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση, αποκαλύπτει όμως και τον βρώμικο ρόλο των “δημοσιογράφων” φερεφωνων του Σόρος στην επιβολή του παγκόσμιου φασισμού και της εξόντωσης κάθε ελεύθερης φωνής.
Η Σομαλή δημοσιογράφος Amun Abdullahi, εντόπισε ισλαμοφασιστικό πυρήνα που...
λειτουργούσε ως “ισλαμικό πολιτιστικό κέντρο”, σαν αυτά που θέλει να ανοίξει ο Καμίνης σε κάθε διαμέρισμα, με επιδότηση μάλιστα από το κράτος.
Παρακολούθησε την αλλαγή συμπεριφοράς ενός Σομαλού νέου που γνώριζε καλά, μετά τα “σεμινάρια” που παρακολουθούσε εκεί.
Μετά από έρευνα, απέδειξε πως πίσω από το “πολιτιστικό ίδρυμα”, κρυβόταν επικίνδυνη ισλαμιστική οργάνωση που έκανε πλύση εγκεφάλου στους νεαρούς μουσουλμάνους, μετατρέποντας τους σε πειθήνιους φασίστες.
Η ηρωΐδα δημοσιογράφος, το αποκάλυψε ως όφειλε και εκεί άρχισε η …κόλαση!

Παρότι Μουσουλμάνα και η ίδια, ο εσμός των δημοσιογραφικών καθαρμάτων που παρουσιάζονται ως “ευαίσθητοι” και “ανθρωπιστές”, την έδωσαν βορά στα στίφη των ισλαμοφασιστών με απίστευτα ρεπορτάζ μίσους όπου περίπου χαρακτηριζόταν ως… ρατσίστρια!
Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί η ίδια τρομοκρατικές επιθέσεις, να της κάψουν το αυτοκίνητο, να της στέλνουν ακόμα και κούκλες με ακρωτηριασμένα γεννητικά όργανα και τέλος να την αναγκάσουν να επιστρέψει στο Μογκαντίσου.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου “εάν θα την ενδιέφερε να εργαστεί πάλι στην Σουηδία ως δημοσιογράφος”, η απάντηση ήταν κάθετη:
“Ποτέ ξανά στην Σουηδία, γιατί εδώ δεν μπορείς να πεις την αλήθεια”!

ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ
*** olympia.gr