Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Με εντάλματα σύλληψης προειδοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση για Εθνική & Εurobank


Αντιμέτωπη με ποινικές διώξεις θα έρθουν όσοι Έλληνες και ξένοι πολίτες εργαστούν ή συναινέσουν στην τραπεζική υποδούλωση της χώρας, ειδικά σε ότι αφορά και έχει να κάνει με την Εθνική Τράπεζα η οποία "γερμανοποιείται", αφού περνά υπό τον απόλυτο έλεγχο του ΤΧΣ, το οποίο με την σειρπά του ελέγχεται απόλυτα από ...την τρόικα και ειδικότερα από την Γερμανία που ελέγχει τους δύο από τους τρεις πυλώνες της (ΕΕ και ΕΚΤ).

Αυτό διαρρέουν προς πάσα κατεύθυνση με ιδιαίτερη σαφήνεια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και καλό θα είναι να το λάβουν σοβαρά υπ΄όψιν τους στην κυβέρνηση, αφού πέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός μετόχων, με ιδιαίτερη απήχηση στην ελληνική κοινωνία (π.χ. Εκκλησία) που χάνουν τα κεφάλαιά τους (ότι ακριβώς έγινε και στην Κύπρο) οι οποίοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στο να αποδεχθούν μια τέτοια εξέλιξη.

Σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Βαρεμένος ήταν σαφής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή: "Όποιος βάλει την υπογραφή σε μια τέτοια εξέλιξη θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα". Και ο παρών βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μ.Βορίδης, δεν απάντησε, γιατί γνωρίζει...

Τι σημαίνει αυτό: Με το νόμο περί ευθύνης υπουργών θα παραπέμφθούν οι πολιτικοί, με συνοπτικές διαδικασίες στον Κορυδαλλό οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες του ΤΧΣ και της Τράπεζας της Ελλάδας και διεθνή εντάλματα σύλληψης για τα μέλη της τρόικα.

Και να πούμε ότι για όσους πιστεύουν ότι τους καλύπτουν οι αποφάσεις της Βουλής π.χ. του Νοεμβρίου για το Μνημόνιο ΙΙΙ να πούμε ότι προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχουν σοβαρά νομικά κενά στην επικύρωση των πρακτικών εκείνης της συνεδρίασης λόγω της απεργίας των πρακτικογράφων.

Δηλαδή όποιος θέλει, μπορεί να βρεί "νομικό πάτημα" για ακύρωση της αποφασης.

Σε ότι αφορά το 85% των μετοχών της Eurobank που ανταλλάγησαν με μετοχές της Εθνικής, εδώ κυριολεκτικά εχουμε αυτόφωρο αδίκημα.
και θα έπρεπε ήδη να είχαν ασκηθεί διώξεις με συλλήψεις.

Υπάρχει σειρά αδικημάτων, όπως το ότι δεν ενημερώθηκαν άμεσα οι επενδυτές για τις αντιρρήσεις της Τρόικας όπως προβλέπει το άρθρο 10 του Ν. 3340/05, έγιναν συναλλαγές σε αυτό το διάστημα που να επιβεβαιώνουν ότι κάποιοι γνώριζαν για το ναυάγιο, όπως έγινε και στην Κύπρο.

Τα στελέχη της Εθνικής μοίραζαν εκατομμμύρια ευρώ σε διαφημίσεις (μόνο το defencenet.gr που έχει πολύ υψηλότερη επισκεψιμότητα από τα συστημικά διαδικτυακά μέσα από τα αρνήθηκε να δημοσιεύσει τέτοιες διαφημίσεις) που καθησύχαζαν το επενδυτικό κοινό ότι προχωρά η συγχώνευση. .

Φυσικά όλα αυτά οδήγησαν στο να διαμορφωθούν οι χρηματιστηριακές τιμές σε μη ικανοποιητικά επίπεδα και πλέον έχουμς και θέμα χειραγώγησης, ενώ κάτι πάιζεται με την μετοχή της Eurobank...

Πλέον το θέμα είναι καθαρά ποινικό και αγγίζει Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, Τράπεζα της Ελλάδας, μέλη του Δ.Σ. του ΤΧΣ, της Εθνικής Τράπεζας κλπ.