Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Hot Doc: Συμβόλαια εξόντωσης “αντιφρονούντων” δημοσιογράφων, πολιτικών και εισαγγελέων;


Το σημερινό Hot Doc κυκλοφορεί με ένα εξαιρετικά βρώμικο παρασκήνιο που εάν στέκει, θα προκαλέσει σεισμό. Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκαλύψεις του περιοδικού που κυκλοφορεί αύριο, τα χρόνια του μνημονίου βρέθηκαν στο στόχαστρο συμβολαίων ηθικής και φυσικής εξόντωσης, δημοσιογράφοι, εισαγγελείς, ακόμα και πολιτικοί...
σχηματισμοί!
Συγκεκριμένα, εκτός από τον εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, γίνεται εκτενής αναφορά στις υποθέσεις του Βασίλη Χήτου, υποψηφίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αλλά και του Τάσου Τέλλογλου!
Η υπόθεση του Βασίλη Χήτου μάλιστα χρησιμοποιήθηκε ως μοχλός μαύρης προπαγάνδας με σκοπό να συκοφαντηθεί ο Πάνος Καμμένος προεκλογικά από ισχυρότατους οικονομικούς παράγοντες.
Συγκλονίζουν όμως οι αναφορές και στους οικονομικούς εισαγγελείς, Γρηγόρη Πεπόνη – Σπύρου Μουζακιτη για τους οποίους το περιοδικό υποστηρίζει ότι το σχέδιο ηθικής εξόντωσης τους που υποστηρίχθηκε εργολαβικά από συγκεκριμένα ΜΜΕ ήταν και αυτό ενορχηστρωμένο από σκοτεινά κέντρα. Εάν λοιπόν αυτό ισχύει, τότε τα κέντρα αυτά δεν είναι καθόλου “σκοτεινά” αφού όλοι θυμόμαστε ποιοί πρωταγωνίστησαν ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ στην απαξίωση των οικονομικών εισαγγελέων, επιχειρώντας μάλιστα ακόμα και τώρα να τους απομακρύνουν.
Περιμένουμε να δούμε το τεύχος για να σχολιάσουμε ανάλογα. Διότι έχουμε και εμείς κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς από κάτι συμβόλαια εξόντωσης με τα οποία δεν ασχοληθήκαμε, αυτό δεν σημαίνει ότι λησμονήσαμε.

olympia