Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Καμμένος: Τις ίδιες απειλές ακούσαμε από οθωμανούς και ναζί αλλά δεν λυγίσαμε!


Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην τρικομματική κυβέρνηση και στους τραπεζίτες που «ταΐζουν -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου» και μίλησε για «νταβατζήδες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να...
χτυπήσουν όποιον είναι απέναντι τους».

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, ανοίγοντας τις εργασίες του Ιδρυτικού Συνεδρίου της Νεολαίας του κόμματός του και έδωσε σύνθημα ανατροπής.

Κάποιοι, ανέφερε, δείχνουν σήμερα την Κύπρο και «λένε στους Έλληνες πως εάν δεν υποταχθείτε θα πάθετε χειρότερα. Όχι κ.Μέρκελ και κ. Σόιμπλε. Δεν θα συμβιβαστούμε και θα σας ανατρέψουμε. Τα ίδια έλεγαν οι Τούρκοι, και οι Γερμανοί στην κατοχή αλλά οι Έλληνες αντιστάθηκαν».

Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε προσωπικά τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, υποστηρίζοντας ότι υπέγραψαν σε προσωπικές επιστολές που απέστειλαν στην Ε.Ε., την μείωση των συντάξεων και των μισθών στα 300 ευρω, ενώ χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο αποκάλεσε «υπάλληλο του Eurogroup».