Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ο Συμβολισμός της Αράχνης


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατι η ελίτ χρησιμοποιεί συμβολισμούς με αράχνες;
Νομίζω πως το έχω καταλάβει. Όχι δεν έχει να κάνει με οποιοδήποτε είδος μαγείας. Εχει να κάνει με το πόσες δομές ελέγχου λειτουργούν.Πρώτα όμως να σας εξηγήσω τα βασικά της μηχανικής λειτουργίας των αραχνών.Μία...
αράχνη έχει οκτώ πόδια τα οποία ελέγχονται από το κεφάλι.Τα πόδια και το κεφάλι της αράχνης παίρνουν ενέργεια από την κοιλιά. Έτσι εύκολα καταλαβαίνουμε ότι η αράχνη αποτελείται από 3 κομματια,το κεφάλι τα πόδια και την κοιλιά.Τώρα να δούμε τι μπορεί να συμβολίζουν αυτά τα τρία κομμάτια.
Να ξεκινήσουμε από την κοιλιά,που παρέχει ενέργεια και θρεπτική τροφή.Ας πούμε ότι η ενέργεια είναι οι διάφορες επιχειρήσεις και ινστιτούτα,και η θρεπτική τροφή μπορεί να θεωρηθεί ως αισθήματα (λευκή ενοχή)η απλά μια κούπα αίμα goyim.Χωρίς την κοιλιά η αράχνη θα πέθαινε από έλλειψη θρεπτικής τροφής όπως και η ελίτ.
Τα πόδια είναι βασικά τα διάφορα ινστιτούτα που ελέγχονται από το "κεφάλι".Χωρίς εντολή από το κεφάλι δεν θα είχαν κίνηση τα πόδια.Ωστόσο ακόμα και να είχαν κίνηση θα ήταν εντελώς αποδιοργανωμένα.Στη σφαίρα του κοινωνικού ελέγχου τα πόδια θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι οι θρησκείες/ιδεολογίες (ειδικά μονοθεϊσμός),το δικαστικό σύστημα κ.λ.π. Στη σφαίρα της πολιτικής ορθότητας αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ο φεμινισμός,αγριεμένοι μαύροι άνθρωποι, οι γκέϊ και ό,τι άλλο όμορφο προσφέρει η δημοκρατία.Τώρα καταλάβατε;
Τέλος,το κεφάλι. Το μέλος της αράχνης που ελέγχει και οργανώνει το υπόλοιπο σώμα.Μέχρι εδώ πιστεύω να έχετε καταλάβει.Αυτοί είναι οι διάφοροι προβληματισμοί.Συναντήσεις Bildeberg kai G8 που γίνονται κάθε 2-3 χρόνια.Επίσης όταν μιλάμε για θρησκείες/ιδεολογίες δεν είναι στη πραγματηκότητα ο λαός που ελέγχει αν θεωρήσουμε ό,τι είναι το κεφάλι. Το κεφάλι από την πλευρά του λαού θα μπορούσε να είναι η κόλλα που τα ενώνει όλα μαζί.
Ο πιό εφικτός τρόπος να σκοτώσεις μια αράχνη,είναι κατευθείαν να στοχεύσεις το κεφάλι.Για να επιτεθείς στο "κεφάλι" της ελίτ θα πρέπει να κυνηγήσεις την ολική νομιμοποίηση του συστήματός τους.Για να κυνηγήσεις κάτι σαν την λατρεία της ελίτ,θα πρέπει να τα βάλεις με αυτό που τα ενώνει όλα μαζί, το γενετικά αντι-λευκό μίσος.δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες για χτυπήματα στο κεφάλι στα οποία θα αναφερθούμε στο μέλλον σε άλλη ανάρτησή μας.
Να θυμάστε αν κυνηγήσετε ποτέ αράχνες,να σημαδεύεται πάντα το κεφάλι.Θα εξαντληθείτε εύκολα στην προσπάθεια αποκόλλησης των ποδιών της αράχνης και απλά θα προκαλέσετε μερικά πονάκια.Ακόμα και να αφαιρέσετε 1-2 πόδια,το τέρας μπορεί ακόμα να σας εξοντώσει με τα άλλα του πόδια,και να σας δηλητηριάσει.Αφού καταφέρετε να χτυπήσετε το κεφάλι με ένα καλό χτύπημα,φροντίστε να το επαναλάβετε μέχρι να θανατωθεί.

Φωτογραφίες από Rockefeller square...Την πλατεία του παγκόσμιου τραπεζίτη Rockefeller στην Νέα Υόρκη ..
http://www.zoomblog.org/2013/04/blog.html