Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.


Με απόλυτα επεξηγηματικό πρωτοσέλιδο, όταν οι υπόλοιποι προσπαθούν να κρύψουν τα ΣΚΑΤΑ της διαπλοκής και του πολιτικαντισμού κάτω από το χαλί.
Η “ακροδεξιά” στροφή της κοινωνίας είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του κράτους – οπερέτας, όπου ο πολίτης βλέπει τους εγκληματίες να κυκλοφορούν με ...
κουστούμια σε υπουργικούς θώκους και γκαλά, την ώρα που οι πολίτες εξοντώνονται από την φτώχεια, την ληστρική φορολογία και την κρατική εγκληματικότητα.
Αυτή που στέλνει τάγματα στις Σκουριές και αφήνει γέροντες στο έλεος
των εγκληματιών.
Αυτή που αφήνει τον Παπακωνσταντίνου να κάνει την λίστα – φάμπρικα, την ώρα που τα κρατικά ταμεία είναι άδεια.
Αυτή που επιτρέπει σε “επιχειρηματίες” φίλους των Παπανδρέου, να βγάζουν εκατομμύρια θαλασσοδάνεια στο εξωτερικό την ώρα που ρημάζουν τον πολίτη για να τα αποπληρώσει.
Αυτοί που επιτρέπουν την προπαγάνδα της Μανωλάδας κρύβοντας κάτω από τσιτάτα περί ρατσισμού το δουλεμπόριο της ντροπής που ο ίδιος ο Παπανδρέου χειροκροτούσε.
Αυτούς που κλείνουν φυλακή τον τυροπιτά για μη καταβολή ΦΠΑ και αθωώνουν την Χόχτιφ με τα εκατοντάδες εκατομμύρια οφειλόμενα.
Αυτούς που καταριούνται τους πολίτες γιατί ψηφίζουν “νεοναζί”, όταν στα σχολεία διδάσκεται η ναζιστική ινδοευρωπαϊκή προπαγάνδα των “αρείων” και τα ναζιστικά εγκλήματα βαπτίζονται “συνωστισμοί”.
Χαρείτε τα λοιπόν: 30% είμασταν καλύτερα επί χούντας! 85% καλύτερα σε θέματα εγκληματικότητας (!!!). Στοιχεία που δεν βγαίνουν ποτέ, αφού οι μεγαλοεργολάβοι εκδότες νιώθουν απόλυτα ασφαλείς, μαζί με τις μπουλντόζες τους.
Αυτή είναι η αλήθεια και αν η δημοκρατία θέλει να επιβιώσει, ας κλείσει φυλακή τους προπαγανδιστές της νέας τυραννίας που κρύβουν τις βρωμιές τους κάτω από το χαλί και ας επανέλθει στην υπηρεσία του πολίτη.