Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Απίστευτο !!! - Κατάσχεση οικίας για οφειλή 2.790€ από τη Δ.Ο.Υ Κηφισιάς


Οι ιστορίες καθημερινής τρέλας δυστυχώς φαίνεται να είναι ένα φαινόμενο που τείνει να γίνει μάστιγα, δίχως ίχνος υπερβολής, μεσούσης μάλιστα της οικονομικής κρίσης που βιώνουν σχεδόν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά, ακόμα και στο "πλούσιο" ,όπως θέλουν μερικοί να υποστηρίζουν, προάστιο της Κηφισιάς.
Έτσι λοιπόν, μόνο ως ιστορία καθημερινής τρέλας μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός οτι η...
Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς, μέσω επίσημου έγγραφου που επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή σε φορολογούμενο συμπολίτη μας (ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι άπορος έχοντας μάλιστα και σχετικό πιστοποιητικό από τον Δήμο Κηφισιάς) στις 4/4/2013, βγάζει "στο σφυρί"...εντός των επομένων ημερών το διαμέρισμα του 1ου οροφου, συνολικού εμβαδού 93 τ.μ., στο οποίο διαμένει, για την αστρονομικη (φυσικά και είναι ειρωνικός ο χαρακτηρισμός) οφειλή των 2790.87€, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι από το έγγραφο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας...
Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. παρέμειναν ανένδοτοι στην αρχική τους θέση, λέγοντας ότι δε μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα κι ότι οι νομικές διαδικασίες έχουν κινηθεί...
Από πλευρά μας, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως μέσο ενημέρωσης, είναι να διαδώσουμε την κραυγή αγωνίας του συμπολίτη μας, μήπως και ιδρώσει κάποιο αυτί... πριν να είναι πλέον αργά.
kifissia24
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ Δ'ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΤΣΟ-ΛΑΚΟ-ΓΛΑΝΑΡΙΑΣ, ΗΤΟΙ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!
Τα σχόλια δικά σας !!!
http://greki-gr.blogspot.gr
http://harrytsopanos.blogspot.com